Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még rendes pasik?
A legtöbb nő így gondolja: a pasik/élettársak/férjek/barátok rontanak el minket. Vannak hárpia nők, de a legtöbb nő magáért harcol... talán aki már a bankszámlára és egyébre utazik, az nem feltétlen egoból csinálja... vélemény szerint több nőt tettek tönkre mit pasast a nők... valahol ebben igazat adok, mert több végtelen, kedves, visszafogott lány a csalódások által teljesen más személyiséget fog alkotni...
Ők ezt úgy fogják fel, hogy ebből tanultak, erősödtek, és bekeményítenek... nos, ha a férfiak EGYSZER A BÜDÖS ÉLETBE magukba néznének, rájuk szólás nélkül, akkor valahogy a mi lelkünknek is jobb lenne...
Nem tudom mennyire látom jól a dolgokat, ezek tapasztalatok és megfigyelések...
Megkésve ugyan, de a vélemény az vélemény.... Illetve tény.... Mert vannak. Viszont neked, és nem sértésből írom, sajnos tapasztalat, és nagyon sok nőnemű egyénnek nem a magamfajta jófiú stílus kell. Nem papucs, nem lábtörlő, nem pincsi kutya... Szimplán normális, és sajnos jómagam ezért a normális jelzőért cserébe elég sok lánytól megkaptam, hogy .: Unalmas, kiszámítható, túl kedves, nem kihívás, és egyéb nyalánkságok amik kifejezetten jólesőek, és csak úgy növelik az ember önbizalmát.... Próbáltam én átállni a "sötét oldalra" csak legyen már valaki mellettem, de nem megy... Így beletörődik az ember, hogy egyedül pusztul meg, aki meg tróger, az minden ujjára talál csajt, csak mert jó a kocsija, a dumája, meg színizom... Szép kilátások a jövőre nézve...
Egy 27-éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!