Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú kapcsolat titka, tényleg a megfelelő távolság?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem egy ismerősöm járt már úgy, hogy ameddig össze nem költöztek, minden szép és jó volt, de amint összeköltöztek, megromlott a viszony, szétmentek, vagy naponta veszekednek.
Túl sok időt töltenek együtt vagy a magánéletük tűnik el hirtelen?
#összekötlözés
2015. dec. 23. 14:39
11/12 omba válasza:
Én elég sok normális családit látok akik együtt élnek - a te általad látott eseteknél szerintem egyszerűen az a gond, hogy nemvalók össze, de a távkapcsolat ezt elfedi.
Meg lehet ismerni valamilyen szinten a másikat, de hát az élet harmóniája csupa apróságon múlik... kimossa-e a fogkeféjét, elpakolja-e a cuccait, hogy áll a háztartáshoz, stb.
Ezek nem jönnek át a skpye-on.
12/12 anonim válasza:
utolsó,érzelmi intelligencia, életkörülmények, anyagiak és sok más függvénye is egy kapcsolat. (majdnem) biztos vagyok abban, hogy összeillenek a felek ott is, ahol nem laknak együtt egy jó ideig vagy van hova elvonulniuk. sztem ez benne van az meberi természetben is. mindent megszoksz egy idő után és egyre kevésbé tudsz benne ujat találni. természetesen elhiszem, amit mondasz, nyilván működhet együttélve is a dolog, csak kiegészitettem amit irtál. de továbbra is kettéválasztanám a romantikus részt az együttéléstől és a csalásalapitástól. egymás rovására mennek hosszutávon. kérdés, hogy mi a hosszútáv és mennyire mennek egymás rovására, de mindegyikben benne van ez is .. és önmagában az, hogy jó egy családi élet vagy működik egy együttélés (ami persze nagyon is jó dolog és szerencsés, akinek összejön), nem hordozza azt is magában, hogy a szerelem része is ideális lenne vagy hogy a nagy szerelmeddel vagy együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!