Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethet valaki egy ilyen emberbe?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek már egy jó ideje nincs senkije, azt mondja, annyi csalódás érte, hogy inkább a karrierjére koncentrál.

Eléggé zárkózott, nem jár bulizni, utálja a tömeget és az embereket. Elég kevésn nyilík meg, mi is kb 5 éve vagyunk barátnők, az előző kapcsolata valóban elég durva volt, és azok, akiket a barátainak hitt ellene fordultak, engem kivéve.

Ő azt vallja, hogy a legtöbb ember gonosz. Építi ezt arra, hogy naponta lát állatkínzásokat, ahogy ő mondja: " látja, hogy mire képesek az emberek a náluk gyengébbekkel, akik képtelenek megvédeni magukat." Erre rásegített az előző kapcsolata és barátai által kapott pofon, onnantól bezárkózott. A kollégáival járkál el néha, de akkor is siet haza a gépe elé, és kockul. Szinte a gép a mindene, mi is inkább nála vagy nálam találkozunk, kerüli az embereket.

Egyébként egy roppant jólelkű, és segítőkész lány, de ha ismeretlen emberek kicsit is szemetek vele, vagy sokan lesznek körülötte, akkor képes fellökni a embereket, meg beszólni, és elmenekülni onnan.

2015. dec. 23. 09:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A barátnője vagyok, és a fiúkat szeretem, de köszi. Ennyi ésszel hogy élted túl eddig?

2015. dec. 23. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Biztos hogy iszik?mert egy visszahúzódó lány nem ilyen
2015. dec. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!