Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdenél, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdenél, ha a párod lenullázná a bankkártyád?

Figyelt kérdés

Ha alapból se lenne a legjobb a kapcsolat, de amikor elkezdesz jól keresni, javul. Aztán hirtelen elveszíted a munkád, a párod folyton bánt, kötekedik, elégedetlen, több pénzt akar. A fejedhez vágja, hogy szarra se vagy jó, amióta 1 hete nem dolgozol, te vagy a legrosszabb ember az életében, és közli, lenullázta a bankkártyád.

Most már se párod, se munkád, se pénzed, és menned sincs hová.

Mit tennél?

2015. dec. 21. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt az ideje, hogy új életet kezdj. Én húznék külföldre. Ha nem piszkos a munka, akkor nyugaton találsz olyan melót, amit ők nem végeznek el.
2015. dec. 21. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Tessék? Ezt így előadta? de miért van nála a bankkártyád?

házasok vagytok? ha nem, hogy jön a te bankkártyádhoz? (amúgy sem... ) nem értem.

Hát hogy ez az illető nem szeret téged, az biztos. Te vagy a fickó?

nincs hová menned?

kezdj el sürgősen munkát keresni!

nem szeret, én tuti azt csinálnámm, hogy gyorsan keresnék munkát, ha már van fizum, azonnal lelépnék e mellől az ember mellől...

szemétláda.

2015. dec. 21. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudná lenullázni mivel nem tudja a pin kódom... nem vagyunk házasok, így ugyan tudja, hogy mennyi pénz van a számlámon, mennyit keresek. Együtt élünk, ilyen szinten azért beszélnünk kell a pénzügyekről. Viszont nem adom ki a kezemből a bankkártyám és nem tudja a pin kódom, se az ebank belépési adataimat, sem az átutaláshoz szükséges kódomat. Sehová nincsenek felírva, észben tartom, így még az se lehet, hogy megtalálja. Szeretem, vele tervezem a jövőt, de az ördög nem alszik, így ebben a kérdésben jobb a két lépés távolság és a racionális gondolkodás.

Tehát velem soha nem esne meg ilyen. Mondjuk nem is választanék olyan pasit, aki 1 hét munkanélküliség után kidobna, mint egy rongyot.

Egyébként már ezt hetek óta kérdezgeted, nem egy hete, hogy dec 2 óta nincs munkád... kár kamuzni.

2015. dec. 21. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Össze tenném a két kezem, hogy megszabadultam egy ilyen szar alaktól.

Menj a szüleidhez, tesódhoz, barátaidhoz. Mindenkinél maradhatsz pár napot. Keress munkát, azonnal. Ha már van pénzed, tudsz albérletet fizetni és így tovább.

És meg ne halljam, hogy visszafogadtad!!!!

2015. dec. 22. 00:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmennék az első bíróságra - családi segítséggel - ,és a szrt is kiperelném belőle, de az ellopott pénzemet tuti!
2015. dec. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!