Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék függetlenebb a barátomtól?
5hónapja vagyunk együtt, ragaszkodó a természetem, és a nagy boldogságban sajnos mindig függő leszek. nagyon igénylem az érzelemkimutatás, a törődést, és a barátom távollétében sokszor szorongok, úgy érzem, nélküle minden unalmas és folyton vele lennék. meg szeretnék változni, önállóbb lenni, járok pszichológushoz is. tanulok, dolgozom (bár nem szerencsés, hogy a barátommal egy helyen), vannak barátaim, de ők ritkán érnek rá a saját kapcsolatuk és munkájuk miatt, nekik is az a legfontosabb. hogy lehetnék önálló? heti 4 napot vagyunk együtt, mégis mikor haza kell jönnöm, rosszul érzem magam. TUDOM, hogy változnom kell, ez szánalmas és nem élhető viselkedés, ezét kére ma tanácsotokat. nem szoktam rátelepedni, hagyom, hogy ő keressen mindig, annyiban nyilvánul csak meg ez hogy szorongok nélküle, és nehéz az elválás. a barátom bagyon önálló, nem akadna ki, ha 1 hétig nem tudnánk találkozni. mivel orvos, sokat dolgozik, így azt is szoknom kell, hogy ha nemsoká összeköltözünk, éjszakákat is kell majd nélküle töltenem, előre félek.
minden vélemény érdekel, jöhet a negatív komment is, lehet pont egy pár pofonra van szükségem...
23n
Szerintem túlzottan ragaszkodsz hozzá, ami az önbizalomhiányból adódik. Önbizalmat sikerélményekkel tudsz szerezni, amik nem a megszokott apró dolgok.
Az viszont jó, hogy változni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!