Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az ha a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha a csajtól megkérdeztem hogy megbántottam és ő erre azt mondta hogy nem tudnám megbántani?

Figyelt kérdés

Ez szerintettek mit jelenthet ?

20/F

2010. márc. 23. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt h magasról lesz@rja a véleményed!
2010. márc. 23. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt h TE nem tudnád megbántani. Ez egy kis bók volt a csajtól neked :D
2010. márc. 23. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
20 évesen ennyire nem jössz rá h mit jelent??
2010. márc. 23. 17:24
 4/8 nielindi ***** válasza:
szerintem nem bók. söööt. ha valaki iránt érzek valamit, akkor sok kis sz@rral is meg tud bántani. én is ugy gondolom, ahogy az elsö. nem érdekli a véleményed.
2010. márc. 23. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
A 3. válaszolónak: éppen azt akarom megtudni hogy most pozitív jelzés volt vagy negatív jelzés volt részéről
2010. márc. 23. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez sajnos azt jelenti hogy nem szeret téged:(
2010. márc. 23. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Noss!

Ez két-értelmű is lehet.

1. Ha már viszonylag régebb óta együtt vagytok, és valóban viszonzott a szeretetetek, vagy a szerelmetek egymás iránt, és harmonikus a kapcsolat, akkor a "nem tudnál megbántani" annyit jelent, hogy jobban szeret téged annál, hogy a hülyeségeiden megsértődjön és ezért összevesszetek.

2. Ha rövid ideje vagytok együtt és nincs az a húúde nagy szerelem akkor, viszont tényleg hidegen hagyja, hogy mit mondasz neki, mert nem csak hogy az nem érdekli, hogy megbántod e őt valamivel, ha nem azt is lesz@rja, hogy egyes dolgkor mi a véleményed.

2010. márc. 23. 17:36
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a konkrét választ sztem az első megállapitás lesz az igaz
2010. márc. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!