Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha az új barátnőtöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha az új barátnőtöknek volt már egyéjszakás kalandja, akkor azt jobb, ha eltitkolja, vagy inkább tudni szeretnétek róla?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2015. dec. 17. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 Elhagytad 15 év és 3 gyerek után a feleségedet, családodat, azért mert ő anno nem vallotta be, hogy megbszta 1-2-x srác egy-egy buli keretén belül?!

Hát ne is haragudj, de ez nem a feleségedet, hanem téged minősít. Nem is kicsit.

Egy szar ember vagy.

2015. dec. 20. 00:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Megint egy nagyokos, aki névtelenül, észtelenül, ossza az észt.

Lehet, hogy én szar alak vagyok, de az sem különb, aki hazugságra építettet velem.

Én még le vagyok maradva, még nem alázkodtam meg a feminácik előtt, hogy mindent eltűrjek a nőktől.

És nem azért dobtam ki, amit írtál, hanem azért, mert egy megbízhatatlan, megrögzött hazudozó. Csak ő rosszabbul csinálja, mint a többiek, így lebukott.

Ha az elején elmondja, és nem tagadja le rengetegszer, akkor talán tudtam volna bízni benne, de így már látom, hogy megbízhatatlan.

De nem baj, ezért is a férfi a hibás.

2015. dec. 20. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy.
2015. dec. 20. 12:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Remélem nem csak azért váltatok el, mert kiderült, hogy kipróbálta az egyéjszakást... Azért valami nem stimmelt már a házasságotokkal nem?

Egyébként valószínűleg azért hazudott neked, mert tudta, hogy te így állsz hozzá, hogy "nem tűröm el hogy a nőnek is ugyanolyan jogai vannak mint a férfiaknak"... Ha látta rajtad hogy zavarna téged hogy ilyen csúnyaságra (hát fúj!!) vetemedik, akkor nem akarta, hogy emiatt kidobd, inkább megőrizte a nyugalmadat. És nem számított arra, hogy lebukik.

2015. dec. 20. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te szánalmasnak tartasz engem, de az nem jelenti azt, hogy az is vagyok. Minden csak nézőpont kérdése. Tudom, az az "intelligens" férfi, aki csak azért él, hogy a vágyaitokat teljesítse, és mindenről ugyanaz a véleménye, mint neked. Én nem vagyok az.

Még csak gyakorlatilag váltunk el a papírmunka még hátra van.

Azért érdekes, hogy itt mennyire működik nálatok a betyárbecsület. Nem hiába, a közös ellenség, (most a férfi) összehozza az embereket. :-)

Nem azért titkolta el, mert akkor még nem tudhatta a véleményemet. Inkább azért, mert mások már dobták ki emiatt, legalábbis ez a legvalószínűbb a reakcióiból ítélve.

"nem tűröm el hogy a nőnek is ugyanolyan jogai vannak mint a férfiaknak" A nők már régen elnyomják a férfiakat, és szó sincs ugyanolyan jogokról. Ma már ott tartunk egy férfinek szava sincs, és véleménye sem lehet, a döntés jogát már nem is említem. Talán ti is halljátok a cirkuszokat, amit a femináci nőtársaitok csinálnak, ha valaki olyant mer mondani, ami nekik nem tetszik. Lásd a #11,#12 választ, és a tied is, csak a tiéden látszik hogy nem vagy ostoba.

Csak a pénzére van szükségetek, de még azért sem akarnak a nők semmit sem tenni.

És igen, ez csúnyaság. Ha nem az lenne, akkor egy nő sem tagadná le, hanem büszkén felvállalná. Ha mindenki ezt csinálná, akkor ez lenne a normális, és nem lenne szégyellnivaló. De ezt fiatalon nem akarja senki tudomásul venni. Ti is érzitek, hogy ettől jelentősen csökken az értéketek, és megbízhatóságotok. Különben nem lett volna a kérdés, és nem lenne felháborodás.

Te sem érted. Nem az a valódi baj, hogy voltak egy éjszakás kalandjai, hanem az, hogy hazug, megbízhatatlan. Nyilván ha tudom, hogy egy Qval hozott össze a sors, akkor rendesen fizetek, és emelt fővel távozom. De magához vette tőlem a döntés lehetőségét, és így "megerőszakolt", egy ilyen nőt sosem vettem volna feleségül.

Mondhatni, hogy csak ezért "váltunk" el. Ezek a dolgok kihatnak a nő, és párja későbbi szexuális életére. (Nem magyarázom, mert nem akarnátok megérteni.) Ebből is jöttem rá, hogy hazudott, majd be is vallotta. Ráadásul további hazugságokkal próbálta mentegetni magát, és rám terelni a felelősséget, a megbánás helyett. Éreztette velem, hogy ő a nő, a felsőbbrendű lény. Ettől meg alaposan megromlott az amúgy jónak nevezhető kapcsolatunk. Amit mostanra már, nem lehet helyrehozni.

Ha nem tagadja le akkor, igaz nagyon nehezen, de ő is találhatott volna magának valakit, akit ez nem zavar, és én is találtam volna magamnak rendes lányt. Ebben az esetben ő is, és én is élhetnénk boldog házasságban. Akár barátok is lehetnénk.

Akárhogy is bántatok engem, hiába is mentegetitek. Egyedül az ő hibája volt, hogy tönkrement a gyerekek, és a mi életünk is.

Ne higgyétek, hogy csak én gondolkodok így. A férfiak döntő többsége így gondolkodik, még ha nem is mindig vallja be, még magának sem. Fiatalon, amikor alig találni barátnőt, sokan feladják ezt az elvüket, de ettől még így gondolják. Ezért is fontos tudniuk az igazat. A mai világban, istenkáromlásnak hangzik, de mindenkinek jobb lenne, főleg a nőknek, ha a nők szűzen mennének férjhez. De ez már egy másik történet, nem tartozik ide.

Talán ez már elég info, hogy eldöntsed, hogy szabad-e hazugságra építeni egy kapcsolatot?

Hogy számodra mi a jó döntés, azt csak te tudod. Én csak megosztottam veled a saját/feleségem történetét. Puszta jó szándékkal. Remélem jól döntesz, és soha nem fogod megbánni.

2015. dec. 21. 01:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezt még végig olvasni is fájt. Egyáltalán nem gondolom, hogy kevésbé lennék értéke csak azért mert volt néhány kalandom. Szeretem a szexet, és ezt vállalom. Érdekes mód, én még nem futottam bele olyan emberbe, akit ez zavart volna.

Illetve de, egy volt, tiniként, aki azt sérelmezte, hogy előtte már volt valakim (rendes kapcsolat), bezzeg az nem számított, hogy ő megbszott egy csajt, aztán utána már fel se hívta.

Na én azóta se találkoztam ilyennel, hálisten.

Egyébként egyáltalán nem tartom magam feminácinak. Tisztelem a férfiakat, rengetegszer védem meg őket más kérdéseknél, és én csupán annyit várok el a másiktól, amit magamtól is. A kettősmérce pedig gusztustalan.

2015. dec. 21. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!