Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam. Szerintetek szeret?
A barátommal két éve vagyok eggyüt.
Valemelyik nap a barátnőm mondta,hogy látta őt ölelkezni egy másik lánnyal..megkérdeztem a barátom és azt mondta,hogy csak egy baráti ölelés volt. Megkérdeztem a lányt is akivel csinálta és azt mondta,hogy járnak de nem tudta,hogy velem is eggyütt van erre a barátom azt mondta,hogy hazudik a csaj de majd beszél vele. Ma felhívtam és tök érdektelen volt velem...azt mondja azért mert multkor azt mondtam neki,hogy ha ő nincs akkor lesz más sok mindenki tetszik..ezt csak amolyan visszadásnak szántam amiért csajokat ölelget..és ezt neki is megmondtam,de nagyon megbántotta őt. És azt mondta,hogy elakar felejteni engem. Most akkor mit tegyek ? Vajon ki mond igazat ?:S És szeret egyáltalán ?
16/L
Én is haragudnék, ha a barátom másokat ölelgetne.
Persze nem tudom a választ, de azt nem tartom valószínűnek, hogy egy csaj a másiknak azt mondja, h "persze, járok vele", hogy ha nem is tudja, h te vele vagy. (szal nem sok esélye van, hogy kiszúrásból ilyet mondjon)
Nem akarok a barátod ellen beszélni, de szerintem ebben az esetben inkább ő hazudik, persze ezt csak arra tudom alapozni, h a ti kapcsolatotokról tényleg nem tud a másik lány.
Hm, akkor lehet, hogy a lány csak a barátodra pályázik és könnyebb azt mondani, hogy "én nem is tudtam róla".
A legjobb az lenne ha mindhárman összeülnétek(ha teljesíthető) és akkor meg tudjátok beszélni, mert így mikor egyik és másik is előadja a történetet akkor talán könnyebb leszűrni, h ki hazudik és ki nem.
Hát, itt az a helyzet, h a fiú már nem szeret. Neked hazudott, a csajt meg vagy behülyítette, v tényleg jártak. Te ugye kicsit összekuszáltad köztük a szálakat, megkérdezted a csajt is, h járnak-e.. a barátod meg ugye letagadta.. a csaj látta, h a pasi hazudós, ezért dobta. A pasid meg dühös rád, h így bekavartál neki. Indokot is adtál a szakításra: gondolom ezeket mondhatja neked, h azért szakítotok, mert nem bízol benne, meg mert azt hitted hazudott, közben nem is.. meg h te nem szereted!(hárít és saját bűntudatának enyhítésére mondja ezt) meg mert ugye te majd mással összejössz, és akk ő büszke!!
LAPÁT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!