Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem írok megbízni benne?
Előbb inkább az önbizalom hiányodat és a benned kialakult komplexust tedd rendbe.
Utána mondd meg a pasidnak, hogy ezzel küzdesz, különben tönkre fogod vágni a kapcsolatodat.
A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg benne.
Nézd meg ezt az előadást, remélem segít neked:
Mindig ezt a Cernust posztolgatják! Neked segített vmit előző?
#4 jól mondja.
Az előttem szólónak: nekem pl. rengeteget segített a könyvei és az előadásai alapján. Tulajdonképpen ez volt az alapja annak, hogy talpraálltam, visszajöttem egy elég húzós helyzetből (amiről persze én tehettem, hogy belesüppedtem). Mindennemű változás és "tanítás" csak akkor működik, ha valaki nyitott rá, és kész szembenézni a saját hibáival a hárítás helyett.
Nem véletlenül posztolgatják egyébként. Ha te is legalább egyszer megnéznéd, akkor rájöhetnél, hogy nagyon hasznos. Ajánlom neked is a figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!