Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bitch vagyok?
Figyelt kérdés
2 éve van barátom. És többször is megcsaltam. lefeküdtem más srácokkal.2010. márc. 23. 14:10
11/19 anonim válasza:
Igaz az vagy....egy önző k*rva!!!
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az^^
aranyos kedves lánynak tünsz :):)
16/19 anonim válasza:
Neked fiúd van. Vagyis egy barát féle akivel szexelsz. Nyilván nem jelent neked annyit ha engedsz a vágyaidnak. Éld ki magad, majd felnősz!
Engem személy szerint az irritál hogy ilyen szavakat használsz mint pl a "bitch" Rühellem azokat akik így menőznek az angol nyelvvel. Mintha a saját kultúrája nem lenne neki elég jó. Inkább ezen aggódjál!
17/19 anonim válasza:
Ordas k'rva is, mellesleg egy retardált id'óta, hogy ezt komolyan megkérdezed:D
18/19 anonim válasza:
Tényleg hülye hogy ilyen kérdést tesz fel, ugyanis ennyi retardált f@szkalap válaszadót már rég hozott össze egy kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!