Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszok? Elment bulizni, nem tartotta be amit ígért.
elment a barátom tegnap a haverjaival inni.de nem tudta előre hova mennek,meg kikkel.
annyit kèrtem tőle,hogyha tudja hol lesznek,írja meg messengerben. szóval nem vártam el,hogy egèsz este a telefont bújja,hanem 1db üzenetet kèrtem,hogy mègis hol lesznek.
erre nem írt semmit,hanem csak reggel annyit,hogy hazaèrt.(nem èlünk együtt)
nagyon rosszul esett,főleg, hogyha èn merek elmenni a barátnőimmel valahova, akkor vègig hisztizik nekem üzenetben,meg hívogat..ja meg rèszletesen be kell számolnom hogy hol vagyok,kikkel,innom se szabad.
egyszóval ha èn mennèk valahova tönkre teszi az egèsz estèmet. meg elvárja hogy írogassak neki. ami kicsit parasztság,a barátnőkkel szemben,hogy beszèlgetnènk,de èn a telefont bújom...
szóval neki ilyen elvarasai vannak,de ő cserèbe látszik mit csinál amikor ő megy el.nem az első eset,hogy egèsz èjjel semmit nem tudok róla.
ès állítólag azèrt ez a szigorúság velem szemben,mert amikor mèg nem ismertük egymást,volt hogy bulikban csókolóztam reszegen pasikkal... de ezek 3 ève voltak,akkor nem is ismertem...
csak már kicsit elegem van, hogy én le vagyok szabalyozva,de ő meg tojik az egeszre. elmegy bebaszni,baszik irni annyit hogy hol vannak.
ha en megyek el vègig irnom kell ès mèg egy kibas*zott sört se ihatok
..nagyon betelt a pohár most.
nagyon szeretem pedig,de ez nagyon nem korrekt
Jogosan haragszol, az ígéret szép szó....
De az a fele is cikis hogy ő meg a nyakadon lóg fordított helyzetben.
Éretlen kölyök, akárhány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!