Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha irigylem a párom exét?
Gyönyörű lány, és mindenki imádja. A párommal még nagyon jóban vannak, bár azóta a csaj hozzáment egy tehetős sráchoz (aki még 30 sincs, és jóképű, klassz természetű, ismerem), most nem is dolgozik, és mindig pokoli drága ajándékokat kap a külföldi üzleti utakról.
Nekem a párom szeptember óta dolgozik csak, most is csak minimálbéren. Nekem eddig mindig volt munkám, de 4 napja kirúgtak. Úgyhogy nálunk nemhogy ajándék, de karácsony se lesz (pedig a szülinapom is aznap van), mert örülünk, hogy van mit enni.
Amíg a párom az exével lakott, őt is ő tartotta el, és vette neki a drága ajándékokat. (mert akkor még a szüleivel éltek, és nem kellett hazaadni, mi meg külön)
Amióta velem van, hol dolgozik, hol nem, és amit keres, az elmegy a lakbérre meg a rezsire.
Mit tegyek, hogy ne érintsen rosszul?
(és jóban kell lennem az exszel, mert ők nagyon jó barátok még)
Hát....
Irigylésre méltó a csaj, nincs abban semmi rossz ha így érzel.
A mostani pasiddal meg be fog jönni az élet ha szereted a legnehezebb fokozaton játszani azt:)
Ha nagyon jóban vannak az ok egy egészséges féltékenységre, figyelj oda.
Én itt közelgő katasztrófát érzékelek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!