Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy frissíthetném fel a 13 hónapos kapcsolatomat?
Úgy érzem már nem vagyok annyira oda a barátomért, persze nagyon szeretem, és szerelmes is vagyok, de valahogy nem a régi.Biztos vagyok benne hogy én őt jobban szeretem mint ő engem.De tudom hogy ő is szeret engem.Mit tegyek hogy valahogy vissza térjen az a régi gyengédség,szerelem,megbecsülés,és gyönyörködés? Kérlek segítsetek.
17L
álljak be én is a sorba a 15.5 hónapommal? :D nem állok. átéltem már hasonlót, én megpróbáltam kitörni az állapotból. megosztom veletek a tapasztalatom, s megpróbálok kitalálni vmit mindannyiunknak. :D
elsősorban próbálj meg vele többet beszélgetni. (nálam bevált.)
aztán új dolgokat bevinni a szexuális életetekbe (nálam működik, azóta vhogy közelebb érzem magam hozzá, meg őt is magamhoz.)
hirtelen meglepni smssel, telefonhívással, előre meg nem beszélt randival/programmal (mostanában nincsen annyi lelki bajom, meg vhogy nyugodtabb is vagyok, mert csinálunk egy csomó mindent.)
aztán próbálj meg vmi szokatlant. (én pl kézzel írtam levelet neki, csak úgy jött. :P)
remélem, ezek közül vmit te is tudsz hasznosítani. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!