Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nehezen teszem magam túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen teszem magam túl a barátnőm múltján. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Több, mint 2éve vagyunk együtt. Előttem ő hát hogy is mondjam... nem igazán tartotta tiszteletben a szerintem normálisnak számító erkölcsi normákat. Egyik nap egyik sráccal feküdt le, másik nap pedig egy másik ágyában landolt, közben pedig voltak ilyen csak pettingig eljutott kapcsolatai is. Állítása szerint ő csak próbálkozott és tudja, hogy hülye volt, de engem ez akkor is zavar picit. Pláne annak fényében, hogy előttem minden srácot leszopott, le is nyelte, szerette az anált és hasonló dolgok. Az én farkam rossz ízű neki, a spermám úgyszintén, az análhoz túl nagy méretekkel rendelkezem, ezért nem igazán működnek köztünk ezek a dolgok. Kicsit sajnálom, hogy én nem tudom megadni neki azt, ami előttem őt lázba hozta. Ez csak méginkább nehezíti a dolgomat, hogy túltegyem magam a múltján. Pedig mindig mondja, hogy én adtam meg neki a jó és normális szex lehetőségét és ez neki elég fontos. Kérek egy kis segítséget, hogy hogy tudnám magamban lezárni ezt a dolgot és nem ugrani pl egy olyanra, hogy azt mondja, hogy a szódabikarbónás víznek olyan íze van, mint a spermának. Az ilyenen kiakadok, mert az enyémet bezzeg nem, de másét örömmel kóstolgatta. Szóval ez az én nagy problémám... Köszi előre is! 27/f

2015. dec. 11. 21:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%
vadidegen srácok spermáját nyelte mint kacsa a nokedlit akit meg elvégre szeret annak nem .... érdekes nőd van......
2015. dec. 11. 22:06
 12/26 A kérdező kommentje:
A mosás elég alap, már bocs :) Nem vadidegenekét nyelte, de a kapcsolataiben igen. Gond nélkül. Állítása szerint csak azért, hogy meg tudja tartani az aktuális fazont. Azt, hogy az egyéjszakásokkal mit csinált, nem tudom.
2015. dec. 11. 22:08
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

"Talán ha megmosnád vagy valami ilyesmi?"

Mert a sok egyéjszakása az mosta 100%-ban ugye? :D

2015. dec. 11. 22:11
 14/26 A kérdező kommentje:
Nana! Azért nem volt sok egyéjszakás! Én kettőről tudok. A második után egy nappal lefeküdt mégegy csávóval, akivel rá egy hónapra összejöttek.
2015. dec. 11. 22:14
 15/26 anonim ***** válasza:
88%

Ananász a megoldás a keserűsèg problémádra ;) Edd, idd, ahogy jól esik.

Akkor valószínűleg a másik probléma is megoldódik...

2015. dec. 11. 22:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Tejszínhab a farkadra-hátha jobb ízű lesz. Általánosságban egyél több gyümölcsöt, kevesebb húst, a farkad és a spermád íze is jobb lesz. Az anált meg ne erőltesd, mert egészségtelen a záróizmoknak és a végén ha nagy a farkad, majd nem tudja a záróizmok gyengülésével tartani a székletét.
2015. dec. 11. 22:26
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom én minden nap popsibarakni, nekem már az is elég lenne, ha látnám rajta, hogy érdekli a dolog, vagy felajánlaná, vagy ilyesmi. Lehet, hogy én küzdök önbizalomhiánnyal, de akkoris úgy érzem, hogy én nem érek annyit, mint azok az emberek, akiket nekem szarozik, hogy hogy átkúrták a fejét...
2015. dec. 11. 22:28
 18/26 anonim ***** válasza:
10%

Az előző "komolyabb" kapcsolataiban is csalt azt mondod?!

Tehát akkor is egyik nap ez másik nap az?

2015. dec. 11. 23:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolataiban viszonylag normálisan viselkedett, szex nem volt mellette. Flört igen. MOst 100%, hogy az sincs. Akkor ment ágyról ágyra, amikor valaki megbántotta, de nagyon és úgy érezte, hogy ő már csak arra jó. Leginkább az zavar, hogy mindenkinek mindent megadott, nekem meg semmim nem ízlik neki.
2015. dec. 12. 00:04
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

hát a többiek már elmondták, hogy miket egyél, igyál hogy jobb legyen. ha rendesen csinálod, eléggé kitágítod és felizgatod, akkor az anált sem lehet elrontani igazából. úgy értem nekem pl semleges érzés, mégha nem is izgat, így megadom a barátomnak néha.

értem hogy az egodnak ez nem tesz jót, de a szex nem a legfontosabb egy kapcsolatban. legalábbis normális esetben.

2015. dec. 12. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!