Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nagyon szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nagyon szerelmes vagyok egy olyan lányba, aki a lányokat szereti?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon szenvedek. 1 éve ismerem, barátok vagyunk, de már az első pillanattól kezdve szeretem. Gyönyörű szép, a sötétbarna, hullámos haja lágyan simogatja bájos arcát, fehér bőre még jobban kiemeli nagy, csodálkozó barna szemét, melytől a legszebb angyali arc jelenik meg, amit egy férfi kívánhat. Nekem nem kell más, csak Ő, a lenyűgöző, csodaszép lány. Tudom a legmélyebb titkait, titokban csodálom, mert tudom, hogy nem derülhetnek ki érzéseim. A fiúk elenyésző mértékben érdeklik és van is barátnője, akibe szerelmes. Azt mondta, fantasztikus vagyok és ha más körülmények közt lennénk, más helyzetben, akár belém is tudna szeretni. Nem akarok ránézni más lányra, mert Ő a legszebb, s legbámulatosabb ember ezen a világon. A barátnője fiús és kemény és kedvelem, de meg tudnék halni, ha látom őket ölelkezni vagy ilyesmi. A lány, akit szeretek, azt mondja, az a nő mindent meg tud Neki adni. Talán ha elmondanám az érzéseimet..de nem tudom, nem akarom elveszíteni. Mit tegyek?

20/F

2010. márc. 22. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy elég veszett ügy, mindenesetre próbálkozz meg az írással, nekem bejött a szöveged.
2010. márc. 22. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
szerintem térítsd meg...
2010. márc. 22. 19:22
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos barátom neked gatte!
2010. márc. 22. 19:22
 4/13 anonim válasza:
29%
Nekem is bejönnek az ilyen csajok, kép van róla? :DDD
2010. márc. 22. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, ebben a helyzetben már nincs sok veszítenivalód, szóval hívd el sétálni, így csald el valami nyugisabb helyre, és a legváratlanabb helyzetben csókold meg!

Átmenetileg jól jársz, sőt talán meg is gondolja magát, ha egy pasival is kipróbálja... Én tuti ezt tenném!!

2010. márc. 22. 19:33
 6/13 A kérdező kommentje:
De van vesztenivalóm, méghozzá a barátsága. Ha elszúrom, a közelségét is elveszthetem. Én megértem, hogy szereti a barátnőjét, de én viszont nem tehetek az érzéseimről.
2010. márc. 22. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
add meg nekem az elérhetőségét.21L
2010. márc. 22. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

úúú ha nekem ilyeneket írna a barátom....:)))Ű

Sajnos ez veszett fejsze:(((

2010. márc. 22. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Már úgy sem vagy a barátja, csak a rabja!!!
2010. márc. 22. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
űzd ki belőle a sátánt,aztán verd agyon,és ígyyybá felszabadítod a világ a gonosz karmai közül,mindenki hálás lesz a csaj megtér és tiéd lesz az angyali kiscsaj:D
2010. márc. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!