Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a durvább, ha a partnered félrekefél vagy ha szerelmes lesz valakibe és úgy csal meg?
Figyelt kérdés
Létezhet-e szolidaritás akkor ha a partner mással szexel?2010. márc. 22. 19:08
1/8 anonim válasza:
hát nálam mondjuk ha félrekefél már az is simán szakitó ok, de az ha szerelmes lesz másba, annak mély lelki jellege van sztem, ami egy komoly kapcsolatot, vagyis abban a megcsalt félt sokkal de sokkal jobban megviseli ha a másik másba szeret bele, mert akkor azt jelenti h már nem kell neki, van jobb, van szebb, amit a legnehezebb elviselni és felfogni akkor ha szerelmes vagy. ha félrekefél akkor valoszinü ott se minden okés a szerelemben, de talán nem annyira durva mintha másba szeret bele.
2/8 anonim válasza:
Létezhet... Ha olyan hárpia vagyok, hogy hónapokig "megvonom" tőle a szexet. Bár én akkor is kivágnám a barátomat, ha megcsalna... Akár szeretem, akár nem.
3/8 anonim válasza:
Ja és egyébként mindkettő elegendő a szakításhoz. Bár a második esetben biztosan szörnyen kiborulnék...19:12-es voltam.
4/8 anonim válasza:
Számomra ugyanakkora bűn mindkettő. Ha baja van nyögje ki ne menjen félre.
5/8 anonim válasza:
Érdekes, én más véelméynen vagyok mint a többség =)
Mindkettő azonnali szakítás, de attól jobban kiborulnék, ha "simán" félrekefélne, hiszen akkor neki ennyit érek én? Jobban szereti a farkát mint engem?
Ha szerelmes, akkor az már nem egy jólműködő kapcsolat.
6/8 anonim válasza:
ha már szerelmes lesz melletted másba,akkor téged nem is szeretett egyáltalán...szerintem mindkettő ugyanolyan szemétség,mert mindegyiknél az a lényeg,h nem érsz semmit számára..vagyis nem szeret,de még a testedet sem kívánja...
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindkettő szemétség. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kit melyik dolog üti meg jobban.
2010. márc. 22. 19:47
8/8 anonim válasza:
egyértelmű az, hogyha másba szeret bele. szerintem attól nincs szörnyűbb érzés, ha te még szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!