Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy 2-3 hónapos kapcsolatban az egyik fél nem akarja bemutatni a párját/bemutatkozni a szülőknek?
Huszonévesként én sem eröltettem, hogy bemutassanak a szülőknek. Ennyi idő alatt még nem tudsz "maradandót és biztosat alkotni" a másik érzelmeiben, s ilyen rövid idő alatt nagyon össze tudják zavarni a rokonok és főleg haverok a másik gondolatait veled kapcsolatosan.
Az is lehet, hogy azért nem mutat be még nekik, mert éppen azt nem szeretné, hogy beledumáljanak a ki tudja milyen rámenős szülők. Egyelőre te sem tudod, hogy milyen az őszinte kapcsolata neki velük. Adj időt annak, hogy bízzon meg benned annyira a párod, hogy ezt elmondja neked és akkor könnyebb megérteni a szitut.
Kérdező, ugyanaz a helyzet, ha te szeretnéd őt bemutatni.
Döntsd el magadban, hogy te miért szeretnéd: félsz dönteni felnőtt módjára, s várod a szüleid bólogatásait?
Tudom, hogy vannak jó családi viszonyok is, de: generációs korkülönbségről van szó, ők nem érzik át azt a szerelmet, amelyet te + nem ők járnak a pároddal, hanem Te. A jót is rosszat is fel kell vállalni az életben, felnőtt módjára.
Miért az "eltitkolom" és a "nem mutatom (még) be" ugyanaz nálad?
Egy felnőtt (!) kapcsolatban?
Hogy egy tini minél előbb bemutatja, az érthető, hisz szeretné, ha hazavihetné időnként, mert máshova nem tudja, s ehhez előfeltétel azért, hogy ismerjék a szülők.
De egy felnőttnél inkább az a fura, ha minden friss partnerét hazacipeli a szülői házba. Bőven ráér, ha már valamennyire "biztos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!