Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hazudnak az emberek azoknak akiket allitolag szeretnek?
7 eve ismerem a baratomat es lassan 7 honapja leszunk egyutt. Mindig is eros kotelek volt koztunk es tobbet ereztunk egymas irant mint baratsag. En elmentem kulfoldre ez ido alatt 4 evet eltem kint de kozben is tartottuk a kapcsolatot minden nap beszeltunk.
7 evvel ezelott egyszer mar elarult. Rabiztam egy nagyon szemelyes dolgot es o ezt elmondta masoknak... Visszahallottam h eleg sokan tudnak rola. De ujra megbiztam benne es miatta feladtam a kulfoldi eletem amit nagyon szerettem es sokat dolgoztam h elerjem a celjaim es haza koltoztem.. Ismet atvert ahogy ez lenni szokott.. Es ujra es ujra a szemembe hazudott.
Keptelen vagyok bizni benne. Most nagyon probalkozik h rendbe hozzon mindent rengetegszer bocsanatot kert. Ki mit tenni ilyen helyzetben? Meg egy utolso esely adna vagy szakitana?
23/L
Van olyan,hogy hazudunk egy szerettünknek, mert muszáj, ezt hívják kegyes hazugságnak,de itt nem erről van szó.
Ez az ember nem tisztel téged,többször elárult, szerintem nem is szeret.
A tettei ezt bizonyítják.
Mondjuk lehet egy semmirekellő link alak is,akinek a hazugság alap,napi szintű.
Mindegy.
A lényeg, minél előbb add ki az útját, különben újra és újra csalódást fog okozni neked,és egyre jobban szenvedni fogsz.
Volt olyan pasim, aki folyton hazudozott nekem, piti dolgokban is. 4 évet pazaroltam rá pedig már az elején kiderült.
Nem fog változni (legalábbis érted nem). Azt döntsd el, hogy tudsz-e ezzel élni. Én mindig hitegettem magam, reménykedtem, hogy megváltozik. Nem így lett.
Életem egyik legjobb döntése volt a szakítás, ha nehéz is volt.
Tehát én a helyedben kihajítanám, és megpróbálnám újrakezdeni külföldön. Ha már 4 évig kint voltál, akkor nem olyan nehéz újra kimenni,ráadásul szerettél is ott lenni...
Itt is arrol van szo h 2 olyan dologban hazudott amit siman meg lehetett volna beszelni szepen tehat nem is ertettem h miert kellett... A harmadik dolog az mar olyan h ha tudok rola nem jovok haza... Es mi nem lennenk egyutt. Ezert is titkolta el es hazudott mert tudta jol h ez lenne belole. Es ezert is faj h kepes volt erre mert en a 4 ev alatt felepitett eletemet hagytam ott erte es tudta h ez mennyire fontos nekem. A kedvencem az ilyenkor h "de ezeken kivul masba nem hazudtam neked" :D
6 evet vart ram es most tenyleg mindent meg tesz h higyjek neki de felek h mikor jon az ujabb hazugsag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!