Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudom újra érni hogy ugy szeressen mint az elején és olyan fontos legyek neki?
A barátommal nem rég szakitottunk 1 hete kb. egy régi haverom miatt aki hát fenyegetett hogyha nem adok neki puszit meg nem megyek ki vele akkor elég szépen megvereti a barátom akkor is ha ezt elmondom neki.. hát 4 hónapig nem mondtam el aztán a féltékenység miatt kiölte belőle az életerőt és inkább szakitott..
Most elmondtam neki az igazságot és mondta hogy sajnálja hogy nem mondtam el elöbb.. de végülis átgondolta és újra együtt vagyunk..
Csak az volt hogy régen még sokkal többet bókolt, meg mondta hogy szeret, meg ha rosszatt mondott azonnal mondta hogy bocsi bocsi.. stb
Meg ha szakitásra került a sor akkor elkezdett sirni ésmondta hogy ne ne kérlek.. fontos vagy nekem nem akarlak elvesziteni..
Mostmár nincs ez mert ha szakitanánk akk rámondaná hogy oké.. meg nemtom.. de nagyon szeretném hogy ujra fontos legyek neki.. mit kéne csinálnom ? Kicsit leszállni róla hogy ujra érdekelje hogy velem lehet vagy valami.. tanácstalan vagyok.
segitsetek kérlek !
( amugy elég jól megvagyunk szval nincs veszekedés csak néha.. de annyira nem is jó a kapcs.. )
Hidd el, az idő mindent megold. Bár elég nagy csapás lehetett számára, hogy szakítottatok és hogy egy másik srác is volt a dologban, talán most neheztel még. Legyél vele kedves, süss neki valamit vagy csak tégy a kedvére. Legyél vele mostantól nagyon őszinte és figyelmes, ha fontos neked. Ha pedig azt látod, hogy nagyon nem megy, akkor jobb hagyni. De adj neki időt és értékeld, ha nem rendez jeleneteket.
18/L
Ja hát az a haver úgy volt hogy egy ideig jóban voltunk aztán el kezdett fenyegetni hogy ő többet akar és ha nem adok neki akkor megvereti a párom. aztán nem mertem neki elmondani és a féltékenység miatt szakitott..
Amugy remélem hogy az idő tényleg mindent megold :) Meg probálom kicsit feldobni a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!