Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy viszonyulsz ahhoz, ha egy lánnyal ismerkedsz, és szóba kerül az exe ezen időszak alatt néhányszor?
Figyelt kérdés
Vagy már jársz vele, és több dologról is az exére asszociál.
(A kérdés elméleti/nem aktuális, csak érdekel, te hogyan viselkednél ilyen esetben?)
K/N
2015. dec. 5. 15:57
1/4 anonim válasza:
Ha hozzá hasonlítana, azt rossz néven venném.
Amúgy meg szituációfüggő
2/4 anonim válasza:
Én soha nem beszélek az exekről.Szerintem bunkóság és később rengeteg gondot okoz .Engem zavarna és arra gondolnék hogy nem tette még túl magát a szakításon.
3/4 MolotovPunk válasza:
Volt már olyan,hogy lánnyal randiztam többször és szinte minden randin felhozta az exét többször is.
Le is építettem a kapcsolatot hamar.Pár tali után soha többé nem találkoztam azzal a csajjal.Nem láttam értelmét.
Nem szeretem az olyan embereket,akik gyakran a volt partnerük után sírdogálnak és panaszkodnak...közben pedig (állítólag) új kapcsolatot akarnak mással kezdeményezni.
4/4 anonim válasza:
Megmondanám neki h nem érdekel az exe, és ha nem fejezi be utána sem akkor lelépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!