Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női megérzés vagy féltékenykedés?
Figyelt kérdés
Azt álmodta, hogy a párom az egyik barátnőmmel aki régen bejött neki vele beszélgetett velem nem is foglalkozott. Annyira mérges voltam rá. Utána csókolóztam álmomban egy másik sráccal azt észre se vette mert azzal a másik lánnyal beszélt. Álmomban szakítani akartam vele. Nem tudom lehet nem is ő az igazi? A valóságban minden rendben nem beszél már azzal a barátnőmmel.2015. dec. 4. 08:42
1/5 anonim válasza:
A megcsalásról szóló álmok, azt jelentik, hogy nem vagy teljesen biztos a kapcsolatodban. Szerintem felejtsd el ezeket a hülye álmokat és örülj a boldog kapcsolatodnak, amíg teheted.
2/5 anonim válasza:
Álmodtál. Ne magyarázz bele semmi különlegeset, semmi extrát, egy álom volt. Semmi megérzés meg ilyesmi.
Másokkal is megtörtént már ez, velem is, barátnőmmel is, marha pocsék érzés, de csak egy álom volt.
3/5 anonim válasza:
Nézd meg az álmoskönyvben,vagy álmok abc-jét a neten, hogy mit jelent ez az álom, ha ennyire nyugtalanít egy álom.
Az álmok a félelmeinket is kivetíthetik, lehet tudatalatt félsz, hogy elveszíted a párod.
4/5 anonim válasza:
ez csak egy álom, nem jelenti, hogy a barátod meg akarna csalni
max, hogy te tartasz tőle
szóval ne foglalkozz ilyennel, örülj hogy a valóságban minden rendben
5/5 anonim válasza:
Ha ilyet álmodnék, én úgy értelmezném, hogy a saját tudatalatti félelmeim, feldolgozatlan érzéseim jelentek meg ilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!