Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk. Ti mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ti mit gondolnátok, ha egy lány ezt csinálna?

Figyelt kérdés
Egy bulin volt. A kanapén ültünk egyik barátnőmmel és két fiúval. Valahogy szóba került az acél-gyomor. Aztán már ott tartottunk, hogy a fiú hasát tapiztam, hogy az mennyire kemémy. Amikor pedig éreztem, hogy mennyire kockás, folytattam a tapizást még kb. 5 percig. Ilyenkor egy fiú mire gondolhat? Fiúk, ti mit szólnátok, ha egy lány ezt csinálná veletek?
2010. márc. 21. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Felállna a farkam
2010. márc. 21. 18:35
 2/9 anonim válasza:
72%
az biztos..nem is kicsit:)
2010. márc. 21. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Azt hogy egy ribi :)
2010. márc. 21. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
hát nekem is szintén felálna a farkam, de már voltam ilyen helyzetbe nekem is egy lány elkezdte simogatni a hasam mer roszul voltam és kihányam magam de mikor csinálta akkor jó érzés fogott el és már nem is volt hányingerem :) és én is mintát vettem a hátsójáról és így csók lett belőle :) mer már ez a dolog sokáig érlelődött közötünk hogy egyszer egy pillanatban megfog történi.
2010. márc. 21. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

ma 18:39

Akkor neked ajánlok egy frigid visszahúzódó csajt akiről a bugyit is feszítővassal kell leszedned, aztán majd meglátjuk hogy mennyire fogod tisztelni a merészebb lányokat.

Amúgy ha tetszik a csaj akkor az a pár perc maga lenne a földi paradicsom! :)

A fiú ilyenkor bátorítást kap, és egyből arra tereli a gondolatait ami őt érdekli. Vagyis a szex jár a szemei előtt, de ha nagyon tetszik a lány akkor inkább a szerelem.

Mindenesetre én nagyon benne lennék!!! És szerintem minden férfi aki hetero! :)

2010. márc. 21. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó: fúj már hányás után csók? :O
2010. márc. 21. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:

"Akkor neked ajánlok egy frigid visszahúzódó csajt akiről a bugyit is feszítővassal kell leszedned, aztán majd meglátjuk hogy mennyire fogod tisztelni a merészebb lányok"

Attól függetlenül hogy az gondolja a válaszoló, hogy egy ribanc nem biztos, hogy nem használná ki a helyzetet. És igen, én is azt gondolnám, hogy egy ribanc, megdu.gnám, de, hogy ezek után nem tudnám komolyan venni az tuti...

2010. márc. 21. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Feltűnési viszketegségben szenvedő K.
2010. márc. 21. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 19:16

Már ne is haragudj de ez eléggé sötét gondolkodásmód! Megbélyegzel egy lányt, csakmert bejössz neki és kíván téged annyira, hogy meg meri tenni a közeledő lépéseket?!!! Én örülnék neki ha egy csaj így viszonyulna hozzám. Akar engem, és nem valami mocskos alantas cél vezérli, hanem a világ egyik legcsodálatosabb dolgát szeretné és pont velem!

A te és hasonlók gondolkodásmódja miatt nézik le a legtöbb csajt, aki meri vállalni az igényeit. Ezek az igények pedig egészségesek, és teljesen természetesek!

Használhatnád a szürkeállományodat és tanúsíthatnál több megértést is, és nemcsak a tradicionális és ostoba dogmákat kéne szajkóznod!!! Generációról generációra száll ez a buta szemléletmód, ahelyett, hogy valaki megállna gondolkodni is kicsit, hogy tulajdonképpen akkor miért is nézünk le egy olyan emberi lényt, akiről semmit sem tudunk!!!

2010. márc. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!