Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavar (na) titeket ha a párotok hetente többször recskázik?
Figyelt kérdés
Szeretnék összeköltözni a barátnőmmel!2010. márc. 21. 16:55
1/6 anonim válasza:
Engem furán érintene....Ott lesz nálad a barátnőd, akkor minek? :) Összeköltözésnél meg úgyis mindkét félnek alkalmazkodnia kell a másikhoz sok mindenben. Ha nem tudsz leszokni róla, max nem előtte csinálod, ennyi.
N.
2/6 anonim válasza:
Engem nem, persze ha nem megy másnak a rovására, értem ezalatt, hogy a házimunka ráeső részét maradéktalanul végezze el, és persze ne vonja el a figyelmét a tanulásról, vagy a munkájáról, no meg leginkább RÓLAM.
3/6 anonim válasza:
ha én épp nem vagyok kéznél pár órán belül,akkor ok...
de ha ott a barátnő,akkor miért inkább a saját kezed választod?
én ezzel ugy vagyok,hogy ha 3-4 naoig nem találkozunk,akkor felőlem csinálja,csak nekem ne számoljon be róla...de ha találkozunk,akkor legyen velem,lehetőleg ne egyszer...
4/6 A kérdező kommentje:
Szexuális téren teljesen rendben vagyunk, csak szükségem van az effajta kielégülésre is. Így viszont szinte mindig együtt lennénk és nem tudom ezt hogy lehetne megoldani hogy neki ne essen rosszul.
2010. márc. 22. 20:14
5/6 anonim válasza:
Szexuális téren rendben vagytok és mégis recskázol????:S:S akkor valamit nem jól csináltok!! Ha nekem volt egy csajom és jó volt vele a szex akkor nem recskáztam mindegy mennyi időt kellett várni a 2 aktus között!! De ez én vagyok!! Nem tudom más hogy van ezzel!!De szerintem ott valami nem kóser!!!:S
6/6 anonim válasza:
Szerintem gáz....
mért nem a csajjal foglalkozik?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!