Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan lányt, aki érzelmes, és igazán tud szeretni és még jól is néz ki? Itt budapesten ez nagyon nem jellemző.16/f
Figyelt kérdés
Lányokat most nem is ismerek kb. suli miatt. A legjobb barátom lány. Ő pont olyan akit keresek, legszebb lány, akit valaha láttam. Mondtam is neki, de ő nem akart párkapcsolatot a távolság miatt(150km). Fájt nagyon, de már beletörődtem és túltettem magam rajta. Most olyanok vagyunk, mint akik járnak, csak csók helyett puszit adunk egymásnak. Hol találhatnék magamnak egy hozzá hasonló lányt úgy, hogy baráti társaságom sincs? Igazából 1 barátom sincs, aki segíteni tudna.2010. márc. 21. 16:14
1/4 anonim válasza:
Ha barátnőt szeretnél, akkor társaságba kell járnod.
Egyébként nem szeretnék rosszat feltételezni rólad, de kár volt a kérdést feltenned, mert ha találsz is egy lányt, a barátodféle lányt úgy sem fogod elfelejteni. Akkor meg nem sok értelme van...
2/4 anonim válasza:
A sulidban is tudsz ismerkedni szerintem, biztosan oda is sok lány jár. Valamilyen módon csak beszédbe tudnál elegyedni valamelyikükkel. Vagy ha egyedül nem szeretsz eljárni (mondjuk úgy tán senki sem szeret), iratkozz be egy tanfolyamra, ahol vélhetően több korodbeli lány lesz. Pesten erre szerintem sok lehetőség van. Tánc, vagy nyelvtanfolyam, stb., érdeklődésedtől függően. ...Egyébként pedig rengeteg időd van még barátnőt találni. Sok lány lesz még, aki a közeledben lesz és tetszeni is fog, hidd el! L/22
3/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok csak én a másik nemet képviselem. Nincs társaságom, a suliba nagyon nagyon kevés fiú jár, nem vagyok eljárós típus. Pedig főleg mostanában nagy szükségem lett volna valakire. Én is csak azt tudnám mondani mint az előttem szólóak, pedig ezek a tippek nekem se segítenének, de csak ezek vannak. Sok sikert
17L
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs a suliban lány. Nincs túl sok időm. Konditerembe járok, meg kosarazni. Nem tudnék még egy ilyen kötelező programot beiktatni. Ezek meg fiús helyek.
2010. márc. 21. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!