Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok ezt le nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ezt le nők?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy hasonló kérdést...

Szóval hogyan reagálnátok le kapcsolatban, ha csináljátok a hisztériát, és a partneretek leöntene egy pohár hidegvízzel a lakásban? Ha udvaron vagytok, akkor persze vödörrel. :)

Kort is írj.

2015. nov. 28. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Ha az iphonom epp a zsebenben van, akkor szetvernem. Amugy meg azert remelem, h van annyi reflexem, h elugrok. N
2015. nov. 28. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szándékosan: megmondanám neki mekkora fas,,zfej, és álmában jeges vízzel önteném le...

Véletlen: kit érdekel, megesik. Semmi baj.

27/N

2015. nov. 28. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valaki valamit hisztinek tart,annak vesz,oké.Azonban lehet,hogy valójában nem is az,csupán a véleményét mondja el a másiknak,még ha kissé agresszívabban vagy durvábban is,mint kéne.Aminek meg tuti van valami oka,amivel a másik fél ezt kiváltotta belőle.Erre semmiképp nem megoldás a jeges víz,tehát nem is tűrném.Minimum fejbe kólintanám utána az illetőt.
2015. nov. 28. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem szoktam hisztizni. Egyébként meg én nem egy pohár hideg vízzel önteném le utána, hanem minimum lenyomnám a fejét egy kádnyi hideg víz alá. Hát nehogymár a nyúl hordja a puskát! 30/nő
2015. nov. 28. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok az a típusú nő, ha kikelek magamból, az azt jelenti, hogy nagyon felbosszantottak és elszakadt a cérna, de nem szoktam olyanokon levezetni a feszültséget, akiknek semmi köze az okához.

Nekem anyukám pszichés beteg, és nagyon az idegeinken táncol, nem tudatos, tudjuk, hogy beteg, de mégis kihoz minket a béketűrésből, aztán van úgy, hogy ha már nem bírjuk, azzal viszonozza, hogy leönt minket vízzel, ő meg mondja tovább a magáét (sokszor napszaktól függetlenül kiabálva). Jár orvoshoz, az akaratával ellentétesen nincs jogunk cselekedni, a szomszédok meg röhögnek a családon. Nehéz dolog a tehetetlenség.

2015. nov. 28. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Az egyetlen amit tehetne a férfi ilyen esetben, az a menekülés, ha életben akar maradni.
2015. nov. 28. 22:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer a hisztiző expasim öntöttem le egy üvegből vizzel, teljesen elkattant, megvert és folytogatott. Napokig alig kaptam levegőt, gondolom zúzódott a torkom belül is. Nem ajánlom senkinek, csak olaj a tűzre.
2015. nov. 29. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!