Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam a páromban a negatív múltat?
Lelki sérülései vannak bolt barátnője miatt. Nem kapta meg azt a lelki gondoskodást a családjától amit szeretett volna. Nem nagyon beszél magáról. Svan olyan h csak szomorú szemekkel nézz rám. Amikormegkérdezem zőle h mi baj. Azt mindja h "semmi". Pedig tudom h vannak gondjai.mégse mondd el semmit. Hogy rángassam ki a vödörből? Mit mondjak neki? 3 hete vagyunk együtt... de szinte semmit nem tudok róla
21évesek vagyunk mindketten
Miért vagytok együtt, ha nem tudtok semmit egymásról?
Miről beszélgettek?
Mondomneki mindig h stabilitást szeretnék neki nyújtani amit ténylegkomolyan gondolok. Arról beszélünk h milyen napja volt.Másról nem igen.
Mit mondjak neki h jobban bizzonbennem
Tudom türelem
Szeretgetsd sokat, éreztesd vele, hogy te törõdsz vele és, hogy benned megbízhat ne csak szavakkal hanem tettekkel is!
Egy idõ után beenged majd kitartás!
Szia, olyan voltam, mint a barátod, lehet tudok segíteni.
Ha mégis mond valamit, akkor kérdezz tőle, lássa hogy érdekel, de ha határozottan nem szeretne többet mondani, akkor ne erőltesd.
Éreztesd vele hogy szereted. Szavakkal, gesztusokkal, stb.
3 hét még semmi, persze, hogy nem nyílt még meg teljesen.
A legfontosabb, hogy legyél türelmes, ne erőltess semmit, és szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!