Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátom, de más is tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de más is tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielőtt megkapnám a "megint egy rib"nc" "már nincsenek normális lányok" választ tisztáznék néhány helyzetet.

Szóval a barátommal lassan 7 hónapja vagyunk együtt.

A helyzet az hogy az első két hónapban nagyon kedves volt velem törődött a mindennapjaimmal, mit csinálok, merre vagyok mikor találkozunk. Nem lógott a nyakamon viszont érdeklődött felőlem. Nem tudom mi történt azóta de folyamatosan előjöttek a dolgok. Olyanok amiket MIELŐTT találkoztunk már tudott rólam.

Rám szólt hogy ne dohányozzak, fogyjak le (nem vagyok olyan duci azért hogy elviselhetetlen legyen), nem lehetnek fiú barátaim, töröljem le a facebook-om mert ő nem akarja hogy legyen.

Az elején majdnem mindent meg is tettem de rájöttem hogy Ő SEMMIT nem nyújtott nekem. Amit tőle kaptam a 6 hónap alatt egy plüss állat, EGY EURO.

Külföldön lakom, és mikor Magyarországra mentem hozzak neki ezt meg azt. Megtettem mert szeretem.

Viszont ma jutottam el arra a pontra hogy több ember tanácsát is ki kérem miután már 1 hete egy szót nem hallottam róla. Úgy váltunk el egymástól hogy megkérdeztem hogy miért vagyunk együtt és azt mondta nem tudja. Majd hogy ne legyek ilyen szerelmes mert ha elhagy akkor nagyon szomorú leszek.

Na mindegy a másik témára térve.

Viszont van egy fiú aki már 2,5 hónapja próbálkozik nálam de mindig elüldöztem hogy nem mert barátom van stb.

Ő kedves, aranyos, magas és úgy érzem boldoggá tenne.

Viszont nem tudom hogy adjak-e a "barátomnak" még egy esélyt vagy inkább hagyjam a pics"ba.

mert már 2x szakított velem és én mindig megbocsátottam.

Őszinte leszek borzalmasan érzem magam. Az a gondolat tart életben hogy valójában a barátomnak kéne ilyen rosszul éreznie magát.

És emberek?

Ha 1 hete nem írt biztos neki is jobb dolga akad.

2015. nov. 23. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd ott a bunkó egoista pasit.Max talizzatok még egyszer és mond meg neki,hogy szakítassz.Kicsit el van szállva magától a ,mert azt hiszi valszeg majd még te fogsz könyörögni nála :)
2015. nov. 23. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan, miért nincs egy fikarcnyi önbecsülésed? Mi a tökömmel tudott ennyire elbutítani ez az önző tapló? Nulla tisztelet, nulla szeretet, egy szánalmas lábtörlőnek tartott, te meg hagytad. Miért voltál képes neki megbocsátani, teljesen elment az eszed??

Ott kellett volna kidobni a p*csába, amikor meg akarta szabni, kivel barátkozhatsz, hogy nézz ki, milyen oldalon lehetsz fenn.

És ezek után még komolyan dilemmázol, hogy megbocsáss neki? Agyam eldobom.. Ilyenkor szégyellem magam, hogy nő vagyok.

2015. nov. 23. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el, nem is kérdés. Egyértelmű az alapján amit írtál hogy nem is bánik jól veled, nem is vagy boldog, akkor nincs értelme tovább folytatni szerintem.
2015. nov. 23. 20:42
 4/7 Költőnő? ***** válasza:
100%
Min gondolkozol? Csak olvasd már el amit írtál.
2015. nov. 23. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazad van, a barátodnak kellene rosszul éreznie magát, nem érdemli meg, hogy tovább foglalkozz vele. Adj esélyt a másik srácnak, hátha vele nem sülsz fel. :-)
2015. nov. 23. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki 2x szakított, illetve nem tudja mért van veled, az nyilván azért, mert kihasználja hogy mindent megveszel neki. Egyértelmű, hogy nem szerelmes beléd.

Hagyd a francba, és válaszd azt, aki kapar utánad. 7 hónap amúgy semmi, ilyen friss kapcsolatban még dúlnia kéne a szerelemnek, ami eszerint a fiúd részéről sosem volt.

2015. nov. 23. 22:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.

Ma reggel már véglegesen eldöntöttem hogy nem maradok mellette, a kérdésre a választ magamban eldöntöttem, csak tudni akartam hogy tényleg nincs-e senki aki egy ilyen helyzetben adna egy esélyt neki.

Tényleg köszönöm.

A sráccal pedig megpróbálom.

Nem veszem el tőle az esélyt mert a volt barátom egy paraszt volt.

Még egyszer utoljára...NAGYON szépen köszönöm a tanácsaitokat.

2015. nov. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!