Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terror veszély van, de a párom nem hajlandó költözni?
Münchenben élünk már évek óta. Eddig minden oké volt, de most, Párizs után retteg az egész város, hogy mi leszünk a következők. A párom ezt nem veszi komolyan, és nem hajlandó gondolkodni a hazaköltözésen, mert hogy ez München, nem Párizs, Brüsszel vagy London, túlreagálom.
Hogy vegyem rá, hogy belássa, minden egyes nap az életünket kockáztatjuk munkába menet?
Nem fogja belátni,mert szerintem túlreagálod.
Az élet megy tovább,még ha nehéz is.
Feladni az életed a mocsok terroristák miatt?
Ne tedd.
Akkor ők nyertek,ezt akarják elérni.
Nem tehetünk mást,mint éljük tovább az életünket.
A világ már nem ugyanaz,mint Párizs előtt,Európa már nem ugyanaz,mint Párizs előtt,de a benne élők igen,ugyanazzal az élettel,amit eddig éltek,ennek nem szabad változnia.
Tudom,azt mondhatod,én könnyen pofázok innen Magyarországról,amiben van is igazság némileg.
Itt is van terrorveszély,de kisebb mint Nyugat-Európában.
Mindezek ellenére azt mondom,jelenleg kevés az az esélye szerintem,hogy mostanában bármilyen terrorcselekmény legyen ott,ahol laksz,most nagyon odafigyelnek a hatóságok,titkosszolgálatok.
Annak meg,hogy pont azon a helyen,abban az időpontban történik valami,amikor te is épp ott vagy,hát ennek elég csekély az esélye.
Ugye tudod?
Nézz kevesebb híradót,fel a fejjel:)
"most nagyon odafigyelnek a hatóságok,titkosszolgálatok"
Kár, hogy a no-go zónákba még ők se nagyon mernek bemerészkedni.
Meg előbb-utóbb eljutunk oda a migráció hatásként + ész nélküli szülés arab fronton, 1 vagy 0 gyerek európai fronton - mikor átkerülnek majdnem többségbe... Ha kevesebb a titkosszolgálati ember, mint az arab "angry mob" akkor mire mennek? "jónapot sziáéj..." allah akbaru durrrrr
Igen,relatíve kisebb a terrorveszély most,mint a párizsi merényletek előtt,mert nagyobb a készültség.
Ha valaki magára szerel egy pokolgépet,és besétál vele egy bevásárlóközpontba,azt nehéz kivédeni.
Tudom xar ügy,nem könnyű harcolni egy minden szempontból láthatatlan ellenséggel.
Ettől még nem kell népvándorlásnak következnie a Nyugat-Európai államokból kelet felé.
Látom intelligensen megláttad a lényeget,minden migráns terrorista,bravó.
Nem a Szíriából pont ugyanez elől menekülő szerencsétlenek a potenciális veszély főleg,hanem akik Nyugaton laknak,esetleg ott is születtek,már ott tanultak.
Mindezek ellenére úgy gondolom,a migráns áradatot meg kell állítani,mert a nagy számok törvénye alapján biztosan pár ezer terrorista átjött azzal az 1 millió emberrel Európába.
Hova nem mentek be eddig?
No-go zóna?
Szerintem ezután befognak.
Nógrádi György tolmácsolta a bajor belügyminiszter szavait, miszerint csak az időpont kérdéses, hogy mikor lesz bajoroknál is egy terrortámadás.
3 dolognak köszönhetik, hogy még nem volt:
- bajor rendőrség
- második is valami hasonló szervezet
- és a szerencse
Minden nagyváros veszélyes... Pesten meg néha kigyullad a 3-as metro.
Nem hallok semmi olyat, hogy München különösebben veszélyes volna - most éppen Brüsszelben paráznak, de hát ki tudja?
Ha én volnék terrorista, lehet épp Bp. választanám, mert erre kevesebben gondolnak, a balhé meg ugyanakkora volna.
Ne butáskodjatok nyugat európa nagyvárosai potenciális célpontok és ebbe vastagon beletartozik münchen is.
Köszönhetően a mutti jószándékának megsokszorozódott az esélye is annak, hogy a németeknél is legyen valami párizshoz hasonló. Én mindig azt mondom, hogy terrorista bárkiből lehet, csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!