Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terror veszély van, de a párom nem hajlandó költözni?

Figyelt kérdés

Münchenben élünk már évek óta. Eddig minden oké volt, de most, Párizs után retteg az egész város, hogy mi leszünk a következők. A párom ezt nem veszi komolyan, és nem hajlandó gondolkodni a hazaköltözésen, mert hogy ez München, nem Párizs, Brüsszel vagy London, túlreagálom.

Hogy vegyem rá, hogy belássa, minden egyes nap az életünket kockáztatjuk munkába menet?

2015. nov. 22. 11:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja belátni,mert szerintem túlreagálod.

Az élet megy tovább,még ha nehéz is.

Feladni az életed a mocsok terroristák miatt?

Ne tedd.

Akkor ők nyertek,ezt akarják elérni.

Nem tehetünk mást,mint éljük tovább az életünket.

A világ már nem ugyanaz,mint Párizs előtt,Európa már nem ugyanaz,mint Párizs előtt,de a benne élők igen,ugyanazzal az élettel,amit eddig éltek,ennek nem szabad változnia.

Tudom,azt mondhatod,én könnyen pofázok innen Magyarországról,amiben van is igazság némileg.

Itt is van terrorveszély,de kisebb mint Nyugat-Európában.

Mindezek ellenére azt mondom,jelenleg kevés az az esélye szerintem,hogy mostanában bármilyen terrorcselekmény legyen ott,ahol laksz,most nagyon odafigyelnek a hatóságok,titkosszolgálatok.

Annak meg,hogy pont azon a helyen,abban az időpontban történik valami,amikor te is épp ott vagy,hát ennek elég csekély az esélye.

Ugye tudod?

Nézz kevesebb híradót,fel a fejjel:)

2015. nov. 22. 11:58
 12/34 anonim ***** válasza:
#8 az, hogy szövegértelmezésből megbuktál, az nem az én hibám!
2015. nov. 22. 12:03
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

"most nagyon odafigyelnek a hatóságok,titkosszolgálatok"

Kár, hogy a no-go zónákba még ők se nagyon mernek bemerészkedni.

Meg előbb-utóbb eljutunk oda a migráció hatásként + ész nélküli szülés arab fronton, 1 vagy 0 gyerek európai fronton - mikor átkerülnek majdnem többségbe... Ha kevesebb a titkosszolgálati ember, mint az arab "angry mob" akkor mire mennek? "jónapot sziáéj..." allah akbaru durrrrr

2015. nov. 22. 12:03
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Remeljuk parod felrobban es leszakad a fel laba. Akkor majd a pofajaba dorgolheted hogy "en megmondtam"
2015. nov. 22. 12:04
 15/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, de szemét vagy
2015. nov. 22. 12:05
 16/34 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esély, hogy hogyha épp ott lenne merénylet te pont belefogsz sétálni. Épp ez a céljuk, hogy fél Európa rettegjen, de nincs értelme. Ugyanennyi erővel meghalhatsz ha átsétálsz az úttesten vagy megáll a szíved. Én ezért biztos nem adnák fel egy jól fizető munkahelyet.
2015. nov. 22. 12:11
 17/34 anonim ***** válasza:

Igen,relatíve kisebb a terrorveszély most,mint a párizsi merényletek előtt,mert nagyobb a készültség.

Ha valaki magára szerel egy pokolgépet,és besétál vele egy bevásárlóközpontba,azt nehéz kivédeni.

Tudom xar ügy,nem könnyű harcolni egy minden szempontból láthatatlan ellenséggel.

Ettől még nem kell népvándorlásnak következnie a Nyugat-Európai államokból kelet felé.

Látom intelligensen megláttad a lényeget,minden migráns terrorista,bravó.

Nem a Szíriából pont ugyanez elől menekülő szerencsétlenek a potenciális veszély főleg,hanem akik Nyugaton laknak,esetleg ott is születtek,már ott tanultak.

Mindezek ellenére úgy gondolom,a migráns áradatot meg kell állítani,mert a nagy számok törvénye alapján biztosan pár ezer terrorista átjött azzal az 1 millió emberrel Európába.

Hova nem mentek be eddig?

No-go zóna?

Szerintem ezután befognak.

2015. nov. 22. 12:18
 18/34 anonim ***** válasza:

Nógrádi György tolmácsolta a bajor belügyminiszter szavait, miszerint csak az időpont kérdéses, hogy mikor lesz bajoroknál is egy terrortámadás.

3 dolognak köszönhetik, hogy még nem volt:

- bajor rendőrség

- második is valami hasonló szervezet

- és a szerencse

2015. nov. 22. 12:33
 19/34 omba ***** válasza:
65%

Minden nagyváros veszélyes... Pesten meg néha kigyullad a 3-as metro.

Nem hallok semmi olyat, hogy München különösebben veszélyes volna - most éppen Brüsszelben paráznak, de hát ki tudja?

Ha én volnék terrorista, lehet épp Bp. választanám, mert erre kevesebben gondolnak, a balhé meg ugyanakkora volna.

2015. nov. 22. 12:35
 20/34 anonim ***** válasza:

Ne butáskodjatok nyugat európa nagyvárosai potenciális célpontok és ebbe vastagon beletartozik münchen is.

Köszönhetően a mutti jószándékának megsokszorozódott az esélye is annak, hogy a németeknél is legyen valami párizshoz hasonló. Én mindig azt mondom, hogy terrorista bárkiből lehet, csak elhatározás kérdése.

2015. nov. 22. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!