Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorítónak találja, hogy nekem örömet okozzon a szexben?
Én szeretek játszani a párommal odalent, orálisan is és szeretek próbálgatni új variációkat, és szinte minden alkalommal szex előtt közben és a végén is használom a számat, de én egy kezemen megtudom számolni, hogy ő hányszor játszott odalent pedig már régóta együtt vagyunk, ráadásul nem volt több fél percnél soha és az is olyan volt, hogy csak lefetyelte durván, érzés nélkül, tehát nem volt jó.
Próbáltam többször beszélni vele erről, hogy én nekem nagy öröm ha neki jó stb. és hogyan szeretem,esetleg taszítja e őt ez a dolog, azt mondja nem, szereti, csak nem "mindig" meg bal bla , de nincs semmi baja... Eleve nem szokta szinte soha, és nem is próbálkozik, nem akar a kedvemben járni, körülötte sem szokott például puszilgatni, semmi.
Rosszul esik, mert többszöri beszélgetés ellenére sem volt változás, és a legutóbbi óta direkt akarta de nem akartam már, mert ez olyan mintha kényszerből csinálná... Akkor őszintén mondja meg, ha taszítja vagy nem szeretné...
Mit kéne tennem?
Ez nagyon kellemetlen és rosszul is esik, ez normális?
21L
19:30:
Valóban, nincs semmiféle mentsége. Te döntesz, elnézed ezt neki, vagy keresel egy olyan pasit, aki képes szexuálisan is kielégíteni. Én ez utóbbit javaslom.
Egyébként a csávód egy igazi gyökér. Egy borotvált, tiszta babapunci hihetetlen izgató tud lenni, ha nem tudja értékelni, akkor csak vele van a probléma. De valahol te is ludas vagy, mert hagytad, hogy idáig fajuljanak a dolgok.
Hát... sajnos egyet értek,
Nem vagyok elégedett a testemmel, sőt, de ott lent az egyetlen amit elismerek, hogy "szép" és ápolt...De szeretjük egymást, csak sajnos kicsit egoista, de nem csak szexuális téren, hanem más téren is figyelmetlen és kicsit egós... ő mindig kéri meg minden, hogy játsszak vele odalent még akkor is, ha esetleg előtte volt wc-n... legalább erre figyelhetne.
Mindegy, valahogy elfogadom ezt a dolgot...:(
Azért köszönöm a válaszokat.
Remélem ebből a kérdésből tanulnak mások is.
Ahhoz, hogy egy lányt meg tudjunk kapni, nem kell túlságosan figyelmesnek lennünk. A lányok elnézik.
Nem fogok vele szakítani mert szeretem...
Ha pedig én ilyet mondanék neki, hogy nincs kedvem meg visszautasítanám akkor megsértődne és elmenne a kedve a szextől, ismerem.
Sajnos nem tudom miért gondolja, hogy fordítva és állandó jelleggel nem visel meg.
De mindegy.
Én döntésem.
De azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!