Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több az eltérés?
Figyelt kérdés
Hogy lehet túljutni azon, hogy minél hosszabb ideje vagy együtt valakivel, annál több olyan dolgot fedezel fel, amiben különböztök?2015. nov. 18. 00:08
11/11 anonim válasza:
Attól függ milyen dolgok ezek, és mennyire zavarnak.
Saját kapcsolatomban folyamatosan jöttek elő dolgok amik zavartak. Gondoltam majd megváltozik, beszéltünk róla, próbálkozott változtatni, de nem sok sikerrel. Ideig óráig tartott a változás, míg én tartottam magam ahoz ha valamit ő kért. Ez az egyoldalú teperés kikészített, rájöttem ő nem fog változtatni dolgokon, csak irányítani akar engem. Próbáltam szép szóval, türelemmel, veszekedéssel, semmi nem segített. Mostanra kiszerettem belőle , válunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!