Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mondanátok olyat a barátotoknak hogy utállak meg nem szeretek veled lenni?
Figyelt kérdés
a abrátnőm csinálta velem ezt már többször és utána meg annyit mondott bocs hogy bunkó voltam2010. márc. 20. 13:10
1/6 anonim válasza:
néha mondok ilyet,ilyenkor nem őszinte a mosolya XD
2/6 anonim válasza:
hirtelen felindulásból néha szoktam,persze nem gondolom komin.utána gondolkozom milyen szarul eshetett neki és ég a pofám...
3/6 A kérdező kommentje:
ez odáig oké hogy hirtelen felindulásból de egyszer csak aztmondja nekem menj innen nem bírlak elviselni veled semmi sem jó ilyenek pedig egy rosz szót nem szoltam nem csináltam semmi rosszat
2010. márc. 20. 13:32
4/6 anonim válasza:
Soha nem mondanék ilyet ha lenne valamim. Ha utálom vagy nem szeretnék vele lenni akkor minek kínozzam, akkor már jobb kidobni.
5/6 anonim válasza:
az előző komment irójának van igaza, nem mondannék neki semmi durvát, csak azt hogy hülyexD mást nem....
6/6 anonim válasza:
Miért mondanék ilyet a barátomnak? Hiszen szeretem.
Keress egy hozzád méltó lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!