Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok elkeseredve?
Mintha a pasik nem az anyjukkal járnának! :D hagyjuk már ipolykát! :D
Kérdező, jogosan bánt, keress mást szerintem!
Szerintem ezt nem nő írta. A kérdező direkt hergelni akar. Direkt kiemeli a korkülönbséget, pedig semmi köze a storyhoz. És a szóhasználat is erőltetett aki a cukrászdát becézi az nem fogja a kirándulást vagy a tőzsdét normálisan írni.
Van itt elég nőgyűlölő nem értem minek tovább hetgelni őket.
Az 500-bol vesztett 30at, mert most így jött ki, de lehet máskor nyer vele... veled mit nyer? Eddig csak költséget soroltál, benzin, Balaton, cukrászda... Miért nem tankolsz te s viszed te a Balatonra őt?
Ja, hogy neked nincs miből/mivel?
Igen, jogos igény, hogy évszakonként egyszer kiránduljatok egyet. De ezek szerint a párod ennyit nem képes áldozni rád (pedig lenne miből).
Ahogy írták előttem, vond le a következtetést a szituációból, és keress egy normális pasit, aki tényleg foglalkozik veled.
Nem. Az a baj, hogy túl nagy a korkülönbség.
(Teljesen más a rizikó egy befektetésen, és más az elköltött pénz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!