Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak és a tesójának szülinapjára valamint az apukájuknak névnapjára?
A barátomnak és az ikertesójának november 4.én lesz a szülinapja az apukájuknak meg november 5 én lesz a névnapja és nem tudom egyiknek se hogy mit vegyek!ilyen téren nem vok vmi kreatív!jah ha ez számít vmit 3 hónaposak múltunk.
Légyszi segítsetek.
Előre is köszi
szerintem a batátodnak és a tesójának nem kötelező egyforma ajándékot venned!mondjuk ha a barátod szereti az ékszereket akk vehetsz neki karláncot, most mondjuk divat a kucsukból készült ezüst karkötő, nyaklánc!vagy mondjuk az aranymüves árul olyan kettétört szivet, amibe beleirja e nevetek!és az ö neve lex a tied, és forditva!a tesójának meg vehetsz valami italt!az nem muszály h olyan személyes legyen!
Az apukájának meg biztos akarsz venni valamit?szerintem az nem olyan fontos....de ha ragaszkodsz hozzá!mondjuk ha dohányzik vehetsz neki hamutálcát, vagy szintén valami italt....ez az én ötletem:D sok sikert a vásárláshoz:D
Köszike!Csak a tesóval a probléma az hogy a barátom és a tesója 17 évesek lesznek és az apunak vmi italt gondoltam a barátomnak vmi ékszer vagy parfüm vagy nem tom a tesónak még viszont nem tom
De azért köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!