Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar közös kasszát?
Hát nemtudom. Az ilyen gondolkodás tőlem távol áll. Én mindig is a nagyvonalú pasikat szerettem mivel én sem vagyok garasoskodó. Tudom, könnyű kívülről tanácsokat osztogatni de én megkérdezném tőle hogy komolyan gondolj e az életet velem és ebben részemről a közös kassza is beletartozik, avagy sem. Mert sztem a közös igények és célok fontosak hogy egyezzenek különben csak a baj lesz. Ha nem közösek semmi baj de ne huzza az idődet. Persze csak szerintem.
2015. nov. 13. 13:39
biztos tőle akarsz babát?
22F
2015. nov. 13. 13:41
Először azt gondoltam biztos aranyásó vagy, de ez így durva, gázos a srác.
2015. nov. 13. 13:43
Hűűű, ez tőlem nagyon idegen. Egy ilyen kényszeresen kuporgató férfitől én biztos elmenekültem volna pár hónap után.
Azért arra kíváncsi lennék, ha gyereketek lenne, akkor a bébikaja, meg a pelenka kinek a büdzséjét fogja terhelni, vagy ha 6 évig gyesen leszel, akkor ebédre csak egy szelet húst sütsz, neki, te meg krumplit eszel? Vagy ő téliszalámit fog reggelizni, te meg üres kenyeret?
2015. nov. 13. 13:46
5/9 A kérdező kommentje:
1: köszönöm a válaszod.én se teljesen igy képzelném az életet de hét ez van, ő ilyen.állitólag komolyan gondolja, és ezt laszámitva látom is rajta.mindig azt mondja hogy akkor nem költözött volna velem össze nem nem lenne velem ha nem gondolná komolyan.Én is attól tartok hogy ebből a folyamatos feszültségből probléma lesz előbb utóbb nem is kicsi.ezt szeretném megelőzni de nem tudom hogy lehetne ezt megbeszélni vele ugy hogy ne higyje h a pénze kell vagy ilyesmi.
2:szeretem, és ő is szeret engem.és már kiskorom óta tudom hogy anyaságra születtem, semmi nem tenne ennél boldoggá.
3: aranyásó :D ez jóó :D akkor már rég nem lennék itt :)
4:én is menekülnék, ha nem lennék szerelmes, és nem működni ezen kivül minden nagyon jól.őszintén szerintem minden terhességhez kapcsolódó kiadás az enyém lenne, és főleg a babáé is.csak a bibi hogy a juttatások nagyok kevesek ahhoz, munkahelyem meg már nem lesz.ezt amugy abból gondolom h a nődokis költségek (magándoki,csak a recept a bogyóra 3000 ha megvizsgál az több 10)is mind az enyémeg, meg a fogamzásgátló is bár ha szigoruan nézzük ez is közös érdek.de viccet félre téve ezt meg kell oldanunk csak nem tudom hogy beszélhetnénk erről...
Ilyen embert olyan messzire elkerülnék,amennyire csak lehet.Ha ilyenbe vagy szerelmes,megérdemled.
2015. nov. 13. 14:13
Szerintem jobban meg kellene gondolnod ezt az egészet. Szerinted tényleg így van ahogy mondja: "mindig azt mondja hogy akkor nem költözött volna velem össze nem nem lenne velem ha nem gondolná komolyan" ? Ez szerintem kb. lakótársak között vagy háztartási alkalmazott és foglalkoztatója közötti viszonyhoz hasonló. De te tudod, a te időd, a te életed. Csak próbálj meg felidézni az emlékeidből egy olyan kapcsolatot, vagy házaspárt/házasságkötést ahol a környezet számára nyilvánvaló, hogy a férfi halálosan szerelmes. (Vagy legalább egy olyat, ahol te voltál valakiért nagyon oda, hogy mit meg nem tettél volna érte). Szerinted mi a különbség azokban a kapcsolatokban és a tiédben? Ja, igen és ha már most a fogamzásgátló árát is a nyakadba varrja, akkor szerinted mi lenne, ha gyereketek lenne? Mindent te állnál? És ha ő egy nap faképnél hagy (a segítségeddel megtakarított pénzével) esetleg egy másik nőért, akibe szerelmes? Nézd meg itt is hány kérdés van, hogy a nő 7-10 év együttélés/jegyesség után, mikor elhagyta a párja ide irogat kérdéseket: ezek után miért vett el pár hónap után egy másik nőt? És akkor te mit fogsz csinálni? Mert még ha fizet is gyerektartást abból nem fogsz tudni megélni. Dolgozni, pedig baromi nehéz lesz, mert nem látnak majd szívesen kisgyerekkel. Bölcsi? Ovi? Ismered, hogy milyen nehéz bekerülni. Nyugdíj? Hány ledolgozott éved lesz? Egy nőnek pont az ilyen élethelyzetek miatt van szüksége a férfira, és ezért van ráutalva. Ha a párja nem áll ki mellette, a nő halott...
2015. nov. 13. 18:43
Szoval, ha vesztek egy kilo krumplit, 20 dkg kolbaszt, meg egy kilo kenyeret, az arat felezitek.Az ebbol keszult paprikas krumplin hogyan osztozkodtok? Visszaterit valamennyi penzt neked, ha o tobbet evett a kajabol, mint ammennyi "jart" neki? Te tenyleg el tudod kepzelni az eletedet egy ilyen szarrago alak mellett?
2015. nov. 13. 21:13
Ha a babaprojekt a te koltseged, vigyazz, hogy a spermat fel ne szamolja neked!
2015. nov. 13. 21:17
Kapcsolódó kérdések: