Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért van az h pár csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az h pár csaj annyira nagyszám nektek? Mijük van nekik ami a többinek nincs?

Figyelt kérdés
(nem a plázap*csákra gondoltam,hanem a normális,magára adó szép lányokra,akik helyett inkább választják a fiúk a pláza...-t .. )
2010. márc. 19. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Nem a pláza picsekre gondolsz, de mégis.

Hogyisvanez?

2010. márc. 19. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
bocsi, de nekem nem volt plazakurväm, nem is vagyom ra, mondjuk nem is kerestem ilyet, de egyszer engem is megtalalhat.
2010. márc. 19. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Nomármost... A plázapiicsa manapság nem pont az, amit az ember gondol. Festett, divatos haj, erősebb smink, szolis bőr, pici, kihívó rucik, és magassarkú csizma. Ezek a jelzők nem pont a plázapiicsákra illenek. Én is szeretem a magassarkút, a csinos ruhákat, a sminket, és néha még be is ugrok egy plázába. A plázapiicsák azért plázapiicsák, mert ostobák, gazdagok, szórhatják a pénzt akármire, és semmiért nem kell megküzdeniük (fiatalkorban persze, ami később változhat). A pénztől, és a csillogástól az egójuk iszonyúan megugrik. A pasik ezért szeretnék őket megkapni. Valójában ők is tudják, hogy buták, kinyitják a szájukat, és az ember csak fogja a fejét, és nem is mindig szépek, de az egójuk miatt mindenkinél nagyobbnak hiszik magukat, és ezt más is megérzi (ha felszáll a buszra eléd egy egós kuurva, akkor te is tudod róla, hogy egy egós kuurva, de ha egy hasonló stílusú értelmesebb csaj száll fel, abból tudod, hogy nem sík hülye). Így a plázapiicsáknak van esélyük arra, hogy össze-vissza baasszanak, és az ökör pasik mindig a századikak akarnak lenni! :D Ez biztos ilyen "múzsa" dolog lehet, az elérhetetlennek hitt nő. A pasik legtöbbje ezt ki fogja nőni, és a plázak*rvákra már csak a plázapasik fognak hajtani! :D
2010. márc. 19. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de egy csomó fiutól hallottam, hogy nekik nem jönnek be a plázap*csák, mert már unalmas, lejárt lemez. Nincs nekik semmijük, csak könnyen meglehet őket dugni, utána már lesz*rják. :)
2010. márc. 19. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, de nem tudom mert nem volt még plázacica-féle barátnőm és nem is vágyom rá.

Az 3. válaszolónak igaza van, nem minden szolis. ápolt hajú divatot követő nő plázacica.

Inkább azokat, mondanám ÉN plázacicáknak akiknek egy olyan pasi kell akiket néha lecopnak és maximálisan ezért cserébe eltartja őket a faszi és odaadja nekik a pasi hetente az X1000 Ft-ot hogy menj vásárolj....

2010. márc. 19. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!