Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak a jófiúk rosszfiúkká egy kapcsolat alatt?
Általában a csajok teszik azzá! Én is kicsit ilyen voltam a kapcsolatban...mert a csajomnak úgy vettem észre tetszik ha ilyen pl ismerőse stb jól elbeszélgetett ilyen emberekkel...és előbb utóbb én is ilyen lettem..ha ez tetszik neki hát akkor...persze bizonyos határokon belül...de nem tetszett h így " el volt" az ilyenekkel....aztán persze meg kaptam miért vagyok ilyen?!?! -.-
ki érti a nőket!?
Ez rólatok csajokró is elmondható. A "jófiú" az ugyn szép és jó, de a végén a rosszfiú-szeretőnél köttök ki, mert "jófiú egy balfék".
A korotok nem derült ki, de lehet, hogy egyszerűen csak felnőtt. És kialakult az igazi éne.
A másik, hogy mindig mindenki változik. Egy élet alatt sok mindent megél az ember, hatások érik, idősebb lesz, stb. Ha együtt tudtok változni, az jó. Ezért kell egy olyan alapvető szeretet, ami együtt tart két embert. Na és persze kell a sok szex, ami fiatalon tart. Ennyi, és nem több.
Beszélj vele. Max szétmentek. De így egyikőtök sem boldog. Akkor meg nincs értelme benne maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!