Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100-ból hány nőben lehet megbízni manapság 20 és 30 közötti csajok esetén hűségesség szempontjából, ki mit gondol erről, de komolyan?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 20:12
11/14 anonim válasza:
100-ból mondjuk 80-ban, HA megadod neki, amire vágyik. De ha belekényelmesedsz a kapcsolatba, akkor kívül fogja keresni, ami a párkapcsolatában hiányzik. Mindenki. A férfiak is, nem csak a nők. Szóval akit megcsalnak, az gondolkozzon el rajta, hogy ő vajon mit nyújtott a kapcsolatban.
12/14 anonim válasza:
Kb. olyan arányban, mint a férfiakban ugyanebben a korosztályban.
13/14 anonim válasza:
100/ 10-20 Eléggé rossz az arány. Sokan mondják, hogy csak én keresgélek rossz helyen., na de kérdem én: 1,5 év alatt végig rossz helyen keresgéltem ?! Nem hinném ! :D
23/F
14/14 anonim válasza:
Nézhettél volna erről statisztikákat, ehelyett idejöttél tudakozódni a nőgyűlölők közé, akik, ha tehetnék, megszerveznék a következő boszorkányüldözést...
Anno mintha azt olvastam volna, hogy a nők 40%a hűtlen, míg a férfiak 50-60%a.
Mittudomén nézz utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!