Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok neki eleg jo emiatt, vagy mindenkinek igy van?

Figyelt kérdés
A baratommal 3 es fel eve vagyunk egyutt. En probalok a tolem telheto legjobb baratno lenni. Neki megis hianyzik valami. Sokszor mondta mar, hogy hianyzik neki, hogy mas lanyokkal is beszelgessen meg stb. Meg chatel is. Mindenkinek igy van ez akik tobb ideje vannak egyutt? Vagy csak nalunk van igy ez? 20l

2015. nov. 4. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne beszélgethetne más lányokkal ha nem az ismerkedés szándékával teszi? Ha meg azzal, akkor nincs semmi keresnivalótok egymás mellett.
2015. nov. 5. 00:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy lanyokkal akar beszelgetni, hanem ugy ujakat keres
2015. nov. 5. 00:48
 3/6 anonim ***** válasza:

háát... bennem a "több fiúhavert" akarok magamnak már akkor kezdődött, amikor éreztem, hogy nem ragadok le a mostani páromnál

ez nem megcsalás nem szemétség... de valahogy az új lányok jelentik mégiscsak az izgalmat, vagyis intő jelnek veheted

2015. nov. 5. 01:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy más emberekre is van igényünk, az teljesen normális. De ha ezt azzal a szándékkal teszi, hogy mindig újat keres, az ismerkedés izgalmát, akkor messze nem áll készen tartós kapcsolatra.
2015. nov. 5. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer mondana nekem ilyet a párom...
2015. nov. 5. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazabol arra lennek kivancsi, hogy masoknal is akik hosszabb ideje vannak mar egyutt naluk is van e esetleg ilyen.. vagy tenyleg nem vagyunk egymasnak valoak
2015. nov. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!