Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig nagyon bánt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nagyon bánt a tegnap este. Így utólag felhozzam neki?

Figyelt kérdés

A barátommal ritka mikor több időt tudunk együtt tölteni. Most szerencsére úgy alakult, h napot együtt vagyunk és azt gondoltam, h több időt is tudunk majd egymásra fordítani az ágyban is. Ám ez nem így történik.

Nem úgy működik már a szex köztünk mint az elején, pedig csak fél éve vagyunk együtt. Úgy érzem, h nagyon önző lett ezen a téren. Nincs előjáték, semilyen formában, egyből a közepébe vágunk bele, ami nekem nem jó, mert én nem indulok be olyan hamar mint ő és van, h fáj is a dolog. Mire elkezdeném élvezni az aktust, addigra már vége van. Igénylem a cirógatást, a simogatást, a szájjal kényeztetést. Én ezeket mindig megadom neki, de ő már nem. Az elején ilyennel nem volt gond, de mostanában az efajta szexel úgy érzem magam mint egy bábu, h csak arra kellek... Úgy érzem, mintha tiszta természetes dolog lennék, h vagyok és h bármikor megkaphat. 10-15 perces napi egyszeri szex és ennyi. Tablettát is úgy érzem, h ezért feleslegesen szedek. Mikor már az ágyban nézzük a TV-t akkor tudom, h már az alvás következik nála. Mikor nem vagyok vele, akkor 11-nél előbb nem alszik el, mikor itt vagyok akkor fél10-10-kor már szuszog. Tegnap is megkértem, h még kicsit maradjon fent velem (gondoltam hátha "kiharcolok" még 1x-i kis szexet), amire azt kaptam, h "Majd bepótoljuk". Sajnos ezt a szöveget már hallottam tőle és nagyon megalázónak tartottam akkor is, h "pótoljuk". Azt válaszoltam neki, h pótlás nálam nincs. Továbbá számon tartja, h hányszor maszírozom őt meg, vagy simogatom a hátát, és ha én egyel többször voltam kicsit kényeztetve (hát simogatás), akkor ő ezzel érvvel. Szóval, h magától nem akarja csinálni...

Viszont érzi, h neheztelek rá és ma már napközben azzal hívott fel, h ő ma este romantikázni szeretne velem és együtt zuhanyozni. Tudom jól, h ezt csak azért (is) találta ki, mert tudja, h megbántott engem és ilyennel akar "lefizetni", de pár nap és minden vissza tér a régi kerékvágásba... Ideiglenes jó este.

Este én legyek önző? Mondjak neki nemet, h most nem akarom? Erről már beszéltem vele és akkor 1-2 napig jó volt a szex, aztán elfelejtődött az incidens..

2015. nov. 3. 17:21
1 2
 11/14 Költőnő? ***** válasza:
jajj, még olvasni is fáj... Hát olyan, h egyszer-egyszer kellemetlenné válik egy együttlét... Hát istenem, bumm, van olyan. Számtalan oka lehet. De h konstans azért legyen többször rossz, mert lusta benedvesíteni... jjjaahhajj...Kajak nekem fáj.
2015. nov. 3. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
2015. nov. 3. 20:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nincs! :)
2015. nov. 8. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Történt azóta valami köztetek?
2015. nov. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!