Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevelő kérdése:
A férjem nem kiván mit tehetek?
Figyelt kérdés
A férjemmel külön alszunk nem szexelünk mert túl fáradt mindketten sokat dolgozunk 2 gyerekünk van . Ha kezdeményezek az nem jó neki! Nem csaljuk meg egymást de nekem szükségem van a bújásra ölelésre szexre!Nem szeretném megcsalni de már gondoltam rá! Szeretem tisztelem őt 12 éve vagyunk együtt. A férjem is szeret sokat segít nekem mivel én sokat dolgozom. Nem beszélgetünk őt csak a kések a zene és a filmek érdeklik.
Tudom hogy kiborítom őt néha de szeretem és mindent megtenne ő is értem.
Nem beszélgettek és nem szexeltek. Ha nem tudjátok megbeszélni, én elválnék.
2015. nov. 2. 21:15
2/9 anonim válasza:
A nyitott házasságról mi a véleményetek?
2015. nov. 2. 21:21
3/9 anonim válasza:
Hát pedig beszélgetni kéne. Nagyon is sokat. Az első ötlet közös témára, ami mindkettőtöket érint: hogyan mentsük meg a házasságunkat, egyáltalán akarja-e mindkettőnk, hogy megmentsük. Erről jó sokat kéne beszélgetnetek.
2015. nov. 2. 21:28
4/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon lehet vele beszélni erről!
:-(
Még a nyilt házasságon nem gondolkodtam.
2015. nov. 2. 22:13
5/9 anonim válasza:
Szerintem pedig elég egyértelmű.
Vagy beletörődsz és kínlódsz, vergődsz tovább, vagy megcsalod, vagy elhagyod.
Az utóbbi kettőt nem akarod, őt nem tudod rávenni, így marad a beletörődés és vergődés.
Nem jól látom?
2015. nov. 2. 22:16
6/9 anonim válasza:
Szolj neki,hogy kapja össze magát,mert az asszonykája tüzes! :) oké
2015. nov. 2. 22:32
7/9 anonim válasza:
nem lehet megbeszelni vele hogy emiatt lesz vege a hazassagnak? ha igy mondod biztos felemeli a fejet! ne kontorfalazz es probalj kedves lenni, mert neked ez nem egy kedves helyzet. csak oszinten amit itt mondasz nekunk, legegy szerubb az lenne ha megmutatod neki ezt a kerdest..
2015. nov. 2. 22:38
8/9 anonim válasza:
en ezt nem ertem. szeretitek egymast es meg sincs szexualitas az eletetekben? mitobb meg csak szeretkezni sem szeretkeztek!? ez nekem nem tiszta. egy egeszseges ember ( ferfi is no is) kivanja a szexet es nem haritja a kezdemenyezest ha csak nincs valami mas a mogott. probalj meg vele beszelni errol mert a faradsag nem indok hogy mindig nemet mondjon. vagy ha mashogy nem megy bujj hozza legy egy picit eroszakos es te vesd ra magad. ha meg akar teged nem fog ellenalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!