Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ra esely, hogy ujra ossze jojjunk?
Baratommal 2 hete szakitottunk azt mondta ugy erzi nem fog szerelmes lenni belem nem akar megbantani.
De azota eleg sokat irt,mondta azert hianyzom neki es gondol ram.Athivtam a hetvegen csak ugy szimplan azt monfta meg meggondolja.
Szerintetek van esely,hogy egyutt legyunk?Annyira szeretem l/18
És mennyi ideig voltatok együtt?
Amúgy szerintem ezeket nem ártana tisztáznotok.
Jesszus, mintha csak én lennék te. Bár az én esetemben van némi eltérés. De az tény, hogy én is pont most próbálok valamit kezdeni az exemmel.
Én azt javaslom, hogy beszéljétek meg a dolgot. Amúgy volt más problémátok? Ő hány éves?
Hat ennyi...de tenyleg o az elso szerelmem es nem birom elengedni.
Irta,hogy holnap jonne hozzam,amit sajnos le kellett mondjak mert programom van :(..amire o azt valaszolta: ohhh..Ja es hozza teszem nem lenne sex mert epp egy betegsegem van ami miatt nem lehet egy darabig es o is tudja ezt!
Kezdek remenykedni pedig fajdalmas a pofar eses
Szurkolok nektek és remélem nem fogsz pofára esni :)
De azért légy óvatos, ne nagyon éld bele magad a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!