Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire szeretitek-, illetve mennyire várjátok el, hogy a barátotok virágot vegyen nektek és milyen gyakorisággal?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szeretem ezt a szokást, csak szeretném kicsit felmérni az általános véleményeket. Az én barátnőm hálátlan volt érte, pedig általában átsétáltam, átutaztam a fél várost előtte egy csokor virággal a kezemben és valamiért mindenki megmosolygott vagy kiröhögött kb. olyan arccal, hogy "ki ez az utolsó lúzer?"2015. okt. 23. 13:43
11/11 anonim válasza:
Szeretem, ha figyel rám, pedig sosem mondtam neki olyasmit, hogy szeretnék virágot, mivel nem is várom el. De tudom, hogy nem azért vesz minden hónap 11-én egy csokrot a kedvenc virágomból, mert az úgy kell. Még mikor csak ismerkedtünk, megjegyezte, mi a kedvenc virágom, és ballagásomra vett, akkor kezdődött a kapcsolatunk is. Azóta pedig minden hónapban kapok egy szép csokrétát :D Pedig ki nem állhatom az ajándékokat, de a virág, az valahogy más. Így számoljuk az együtt töltött éveket, mert minden hónapban kaptam tőle, és nem dobom el, hanem meg vannak szárítva, és a nagyablak párkányára vannak téve. Csak azt a csokrot szárítom meg, amit tőle kapok, mert csak arról érzem igazán, hogy tejes szívből adta. De más meglepiket is szokott adni, kedvenc csokit csak úgy, boldog hétfő alkalmából, és így tovább. De ezeken kívül más ajándéktól borózik a hátam, nekem ne vegyen senki semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!