Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év korkülönbség?
Három éve vagyok együtt egy férfival. Mikor összejöttünk 17 voltam, ő azt hazudta hogy 27. Most vagyok 20, róla pedig véletlenül kiderült hogy nem is 30, hanem most tölti a 45-öt.
Habár többször megállapítottam hogy valamivel idősebbnek néz ki a koránál, erre nem számítottam. Ez most elég nagy sokként ért, és elbizonytalanított a kapcsolatunkban. Nem is maga a kora, hanem hogy éveken át hazudott róla. Persze ő maga a korától függetlenül ugyan az az ember maradt, akit szeretek, mégis felmerült bennem a szakítás gondolata.
Mi a véleményetek erről? Mi tévő legyek? Kellene egyáltalán tennem valamit, vagy hagyjam?
Ez ugye csak vicc? 3 éve együtt vagytok és csak most tudod meg, hogy 15 évvel idősebbb, mint aminek mondta magát???
Hááát...ez kész... :D
Azonnal lapát! Nem csak hogy éveken át hazudott neked a koráról, de szerintem az ilyen ember beteg.
Gyorsan szakíts vele!
Biztos szakítanék..25 év..?? ahh..
Amúgy nincs semmi bajom a 40+ férfiakkal amíg nem akarnak fiatal nőkkel kompenzálni és nem azért kell nekik h - mint a mellékelt ábra mutatja- mert könnyebb őket manipulálni..
Kedves kéredző, ezért nem szabad gyerekként felnőtt férfiakkal leállni..ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!