Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha az kiakaszt ha a barátom bejelöl myvipen egy csajt, mert valahonnan ismerős neki, és a csaj felveszi msnre, nyilvánvalóan ismerkedni?
Én is ilyen vagyok...borzalmasan féltékeny sajnos :s
Ilyenkor arra gondolok,hogy én is dumálok msnen más fiukkal..van egy jó barátom akivel már fél éve dumálok.De én a barátomat nagyon de nagyon szeretem,nem cserélném le senkire.De van olyan amikor pl azzal a sráccal tök jól elhülyülök..van amikor egy kis flört is van (bokok)de tudjuk mind2en hogy ez végülis "természetes" ugymondd rossz nincs benne...de ha ezt a barátom csinálná akkor bizony a guta ütne meg azért mert nemtom hogy ő mit érezne ha uyganigy lenne egy csaj akive msnezeik..nemtom..ez nehéz dolog...probáld te is a te szemszögedből nézni hátha segít...
énis ilyen vagyok:Smondjuk azért is mert régebben adott okot a féltékenységre..:S:S
de szerintem tényleg nincs okod féltékenykedni:)biztos szeret a barátod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!