Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha belezugtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha belezugtal a legjobb baratodba?

Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy tobbet erzek mint baratsag,de azt hiszem,hogy o nem akar tobbet es akkor nem akarom elrontani a baratsagunkat...de viszont ha massal latom megol a feltekenyseg es egy napot sem birok ki nelkule...mit tegyek?
2010. márc. 16. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ő biztos nem akar többet?
2010. márc. 16. 16:21
 2/13 A kérdező kommentje:
nem biztos...nem tudom:(
2010. márc. 16. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Oda mész mondod, következményekkel nem törődve, magabiztosan. (Ha jól adod elő elég nagy esélyed van, jól előadni: magabiztosan, átlagnál hangosabban, érthetőbben, határozottan, férfiasan): Figyu nagyon jó barátok vagyunk, sokat jelentesz nekem, de érdekelne hogy a barátságnál tovább tud-e fejlődni a kapcsolatunk.

Ennyi.

2010. márc. 16. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Ez elég problémás helyzet sajnos én is átéltem már. Ugye ha szólsz neki akkor lehetséges h visszautasít és utána kellemetlen lesz a találkozás, kerülni fogjátok egymást.

Ha viszont nem mondod el neki, akkor hamarosan találni fog magának valakit akivel sok időt fog eltölteni és valszeg féltékeny is lesz rád eléggé a barátja/barátnője, ami szintén tönkrevághatja a kapcsolatotokat :P

2010. márc. 16. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Hogy valami konkrétat is írjak, sztem mindenképpen mond el neki, ha vissza is utasít, akkor is nagyon jól fog neki esni a dolog, csak beszéljétek meg h ez ne váljon utólag kellemetlenné. (előző hozzászóló voltam)
2010. márc. 16. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Vezesd fel játékosan a dolgot. Próbáld viccként feltenni a kérdést, hogy lehetne-e valami köztetek, ami több, mint barátság. Aztán, ha pozitiv a válasz, akkor forditsd komolyra a kérdést, a helyzetet, ha viszont negativ, akkor simán csusszanj át felette. Szoritok neked :D
2010. márc. 16. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is arra szavazok, hogy barátok meg tudják oldani a problémáikat. Ha meg nem, az nem volt barátság.

Viszont ha nemet mond, akkor azt tudomásul kell venned, mert mindenki szabadon dönt, kivel akar járni, kivel nem. Ha nem lennétek barátok, akkor is ugyanez lenne.

2010. márc. 16. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem ne mondjál neki semmit, mert kínos lehet, inkább csak próbálj adni neki jeleket, öleld meg többször, adjál neki puszit stb, ez belefér még a barátságba bőven, aztán ha többet fog érezni akkor úgyis történni fog vmi .. :)
2010. márc. 28. 11:54
 9/13 anonim ***** válasza:
19:40 tanácsát szerintem fogadd meg :)
2010. márc. 28. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy közös jó ismerősötöket vedd rá, hogy amikor együtt vagytok kezdje el mondogatni nektek,hogy milyen jól össze illetek. És utána már poénkodva rátérhetsz a témára.
2010. márc. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!