Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm?
Figyelt kérdés
Azóta "tiszta lapot" kezdtünk, de engem idegesít a dolog. volt egy olyan hónap mikor elég sok probléma volt köztünk. ez egy fiúval kezdött aki a barátnőm ELVILEG volt munkatársa. elkezdtek beszélgetni facebookon, és elég sok olyan dolog volt ami idegesített. a gyerek meghívta kávéra a munkahelyen, fagyit vett neki, elég jól elvoltak. egyszer csak írtam a gyereknek, és azóta semmi beszélgetést nem láttam facebook-on, viszont egyik nap viberen jött egy üzenete amit nem akart megmutatni, és olyanokat vágott hozzám hogy neki miért nem lehet magán élete?!. (mivel gondolta együtt élünk, mindent megbeszélünk..) kiszaladt a wc-re, és az üzenetet azóta sem láttam. szóval valami volt a hátam mögött.. azt össze vesztünk elköltözött 1 napra, másnap vissza jött, és azóta tiszta lappal kezdtünk mindent, de nem tudok benne bízni úgy mint ezelőtt. lassan egy éve vagyunk együtt.
ez alatt az egy hónap alatt mikor egy a gyerek a képbe volt, volt 3 alkalom mikor a barátnőm szex közbe/előtt egyáltalán nem lett nedves. (nem izgult fel rám..) mikor pedig rákérdeztem hogy van e valami amit nem mond el nekem, ideges lett, és nekem támadt minden féle dologgal. (mint mikor egy állatot sarokba szorítunk..) szóval szerintem megcsalt. vélemények, tippek, ötletek?
szóval.. mit kéne tennem? én szeretnék bízni benne, de van olyan hogy nem őszinte velem. egy példa. elment a barátnője elé, és 1 órával később ért haza. (ezzel nem lett volna baj) de azt hazudta hogy a busz késett 40 percet. felhívtam a busztársaságot, és azt mondták a busz időbe be ért...)
2015. okt. 12. 10:24
12/39 anonim válasza:
Felhívtad a busztársaságot....... atyááám
2015. okt. 12. 10:25
13/39 anonim válasza:
Szakíts vele!
Ezen a ponton, hogy szinte leskelődsz utána, leellenőrzöd azt, amiket mond, a jelszavával belépsz oda, ahova ő nem enged, stb. én semmi jót nem jósolok.
Tegyél neki egy szívességet, hagyd el és kezeltesd magad.
Egy tipp: www.pszichologuskereso.hu
2015. okt. 12. 10:30
14/39 anonim válasza:
Figyelj, régen rossz, ha már ilyen sumakolasok vannak, hogy kiszalad a wc-re , meg nem nedvesedik, neked torkoll, ha számonkéred. Ezek mind a fizikai, lelki feszültség jelei, szóval van itt valami mozgolódás a háttérben. Felrakhatsz kémprogramot a mobiljára, keyloggert is a gépére, mert lehet kamu facebookja is, ahol levelezik a pasassal is, de ennek mi értelme? Sokkal nagyobb büntetés, ha kirakod végleg, és megindoklod, hogy egy hiteltelen emberrel nem akarsz és nem is tudsz mit kezdeni. Játssza a kisded játékát, de nélküled. Itt majd elkezd nyafogni, sírni, hogy hatással legyen rád. Megígér fűt-fát majd. De ne higgy neki! Dobd ki.
2015. okt. 12. 10:44
15/39 anonim válasza:
Utolsó: egyáltalán nem bizonyít semmit, amiket felsorolt. A megcsalás szerintem csak a fejében létezik. Több esélyét látom annak, hogy a kérdező paranoiás, mint annak, hogy a csaj tényleg megcsalta.
2015. okt. 12. 10:46
16/39 A kérdező kommentje:
valamiért álom világban élsz úgy látom. a mai világba minden második lány ott csalja a párját ahol tudja. lehet nem 30-35 év felett, hanem inkább 18-25 év között. és én ezt szeretném csak elkerülni. eddig nem volt ilyen hogy "kutakodtam" volna utána, csak most. (és az ő engedélyével léphetek be a fiókjába..) (ahol azóta mióta belépek nincs is semmi beszélgetés a barátnőjén és az anyján kívül.) a nők nagyon szeretik védeni egymást, pedig sokszor rosszabbak mint a férfiak. ez tapasztalat.
2015. okt. 12. 10:48
17/39 anonim válasza:
#15: ugyan, a buszos sztori akkor micsoda? Azt hazudta, 40 percet késett, a ,központban meg pontos beérkezést mondtak a sracnak. 40 perc alatt 2-3x ki lehet elegulni. A masik meg az, hogy azóta vajon miért csak az anyjával, vagy másik novel van levelezése a facebookon? Nyilvan mert megkerte a tagot, tagokat, hogy ne ott irjanak neki, mert bukta. Kell lennie masik facenek, vagy a vibernek, amit ezert takargat.
2015. okt. 12. 10:56
18/39 anonim válasza:
Nekem olyan érzésem van, mintha a 79%-os is te lennél, kérdező :-)
2015. okt. 12. 10:58
19/39 A kérdező kommentje:
De a probléma ott kezdődik hogy én nagyon szeretem. és a saját érzelmeim vezettek el idáig. (féltékeny típus vagyok, de mindenki az aki szeret valamit/valakit, és félti hogy elveszíti). most sikerült megbeszélnünk, jelenleg (kb 1 hete) nincs is semmi baj köztünk. mindig időben haza ér, nem beszélget senkivel, stb..
2015. okt. 12. 11:00
20/39 A kérdező kommentje:
nem, nem én vagyok a 79%-os. miért lennék? én csak azért tettem fel a kérdést hogy valami választ kapjak vagy tippeket hogy mit kéne tennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!