Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden lány azt hogy nem pénz alapján döntenek?
kedves 14:47-es én ezt értem csak a kutyát nem érdekli, mert az emberekben(nem csak a nőkben!) az olyanokról akik ennyi idősen még a szüleiket boldogítják, ez az általános vélemény, ami nem véletlenül alakult így ki.
kérdező: valószínűleg azért mert nem a pénzre megyünk. mi is mondhatjuk hogy minden pasi bunkó f@sz, aki csak szexre utazik, ismerd már be hogy te is az vagy... eléggé korlátolt a gondolkodásod. és valóban az lehet a gond hogy nagyok az elvárásaid, kőműves létedre ne vágyj zimánylindákra.
Na igen eljutottunk oda amit én eddig iss sejtettem.
Jó persze értem én h a léhűtő kocsmában ülő netán drogos csórók nem kellenek senkinek.Ez jogos.De ha van valaki aki becsülettel dolgozik el is tudja magát tartani akkor az miért számít csórónak.Mert ezek szerint annak számít.És magint a végletekről beszélünk.Én sem vagyok otthonülős típus én si szeretek menni sokfelé.De ezért arra nincs pénzem h mindennap luxuskodjunk meg hetente járjunk wellnessbe.És a ami lányoknak ez kell.Én azt vettem észre h a nők szemében nincs középút.Ha valakinek nincsenek milliói az csórónak számít.
És a legdúrvább az h azok a nők akiknek szintén nincsenek földi javai ezt mégis elvárják egy férfitől.Ezek a nők nm szégyellik magukat?Nem érzik kitartottnak magukat?????
Hát figyelj, a hozzászólásaid alapján azt gondolom nem fogsz hinni nekem.
De, mondtam már nem-et pénzes pasinak, és msot fülig bele vagyok esve egy nempénzesbe =) Lehet, hogy nem tud minden héten wellnesezni vinni, de szeret! Rossz helyen nézel körül, ha azt gondolod, hogy nem ez kell a legtöbb nőnek. Máskérdés, hogy a pasik 99%a pedig kizárólag a szexre hajt, és gátlástalanul törik össze a nők szivét. Ez is általánosítás, ezzel te egyet értesz? Ugyehogynem.
Amúgy, le lehet érte szavazni, de én nem a pénze miatt nem lennék eggyütt mondjuk egy jomunkásember kőmüvessegéddel, hanem nem nem érzem úgy, hogy tanult,intelligens emberként lenne közös témánk. Nem akarok megbántani senkit, ez igy elég nyersen hangzik, de értitek a lényeget, na. Annyiban igazad van, hogy bizonyos életkoron felül a 0 egzisztencia azért némi életképtelenségre utal.
Ne haragudj de te vagy a anív ha azt hiszed h ez nem így van.
Elmondom h mik egy magát kis igényűnek tartó lány igényei.Mondom kis igényű és ő ezt hangsúlyozza is.Bár igen a barátnőihez és a többi lányhoz mérten neki tényleg kicsik az igényei.
Ő már megelégszik 1 20éves kocsival is neki csak azért fontos h télen ne kelljen a buszra várnia a hidegben(jelzem a családjában sincs autó tehát ha nincs pasi ugyanúgy buszoznia kell)
Heti 1 mosz heti 1mekivagy étterem meg 7végén buli.
Na ez forintosítva olyan havi 60-80ezer Ft amit rá kell költeni.
És ő egy kis igényű lány!!!!!!!!!!!!!!!!!
a barátnőinek 5évnél nem öregebb kocsi havi több100ezres fizetés wellness drága éttermek drága ajándékok(parfümök éxerek)Ja és nm plázacicákról beszélek hanem teljesen hétköznapi átlagos szépségű lányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!