Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ismerősöm azt mondja, hogy "szerencsés lesz majd a barátod, hogy te leszel a barátnője"? . De még sincs senkim. Miért?
23 éves lány vagyok.
Férfi ismerőseim,haverjaim mind mondják,hogy nagyon helyes kiscsaj vagyok,csinosan öltözködöm,tök rendben vagyok külsőleg,belsőleg is.Jól ellehet velem beszélgetni,jó a humorom.
Meg nagyon szerencsés lesz az a pasi akinek a párja leszek.Még sem kellek senkinek.Miért van ez?
Nem vagyok egy top modell,átlagos a külsőm,szépen öltözködök,hosszú hajam,enyhe sminket feldobok.
Viszont vagy 16-18 éves kisgyerekek találnak meg vagy 40+os emberek. Én 23-32 éves korig szeretnék leginkább párt találni.De ebben a korosztályból senki sem akar engem -.-
Ha olyan sok férfi ismerősöm szerint én tök jó lennék kapcsolatban mért nem kellek senkinek sem? Akár nekik sem? Van 2-3 haver akivel eltudtam volna képzelni komolyabban,próbáltam jeleket adni,egy darabig mintha ment volna vmi,aztán mégsem akarták.
Lehet mégis csak bennem van hiba vagy nem tudom.
Vagy csak azért mondják,hogy ne bántsanak meg?
Én is ezt gondolom,hogy igazából ezért mondják,de én nem kérek semmi tanácsot.Meg nem panaszkodok,hogy jajj nincs pasim.Aztán erre lenne ez a reakció megnyugtatás gyanánt.
Ha panaszkodnék megérteném,hogy megakarnak ezzel nyugtatni,de nem panaszkodok.Max ha kérdezik van e vkim,mondom,hogy nincsen.
Szerintem is azt jelenti, hogy "kedves vagy, aranyos vagy, feleségnek való vagy, de nekem nem jössz be".
De figyeld meg, hogy akik ezt mondják, azok fognak legjobban sajnálkozni meg nyomulni, mikor végül találsz valakit...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!