Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajna sokat beszélek, és a férjem (3 éve együtt,1 éve házasok) egyszerűen annyira nem figyel oda semmire, amit mondok, hogy a fontos dolgokat sem jegyzi meg velem kapcsolatban, de durván fogalma nincs semmiről. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Konkrétan semmi nem érdekli, mert szerinte annyi felesleges baromságot mondok, hogy ő nem fogja ebből kiszűrni a fontos dolgokat. Üveges tekintettel mered rám, miközben bármit mondok. Úgyhogy most kezdem azt érezni, hogy elég volt. Próbálok kevesebbet beszélni, de nem mindig jön össze sajna.2015. okt. 3. 20:44
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igen, ebből úgymond "megtérni" nem nagyon lehet, csak ideig-óráig megy, persze ha tényleg ezredszer el akarok mondani valamit,akkor kapcsolok, és inkább befogom, de alapjában vagyok ilyen dumagép. Tudtam én,hogy kicsit mindig is zavarta ez bennem, már az elejétől fogva,de eddig nem annyira tűnt fel egyikünknek sem. Gondolom,hogy unalmasabb lett a dolog,meg mindketten rengeteget dolgozunk (külföldön élünk) és idegesebbek vagyunk a munka miatt, emiatt jött ki ez most jobban.
Egyik exemet sem zavarta ez, sőt, e kapcsolat előtti komoly barátom még külön szerette is ezt bennem,és mindenre figyelt, még a tényleg lényegtelen baromságokra is. Csak sajnos vele minden más problémás volt, de ebben legalább összeillettünk. :)
2015. okt. 8. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!