Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom lelkibeteg és be beszélte magának, hogy ő magányosan akar élni és márcsak azért se akar velem lenni, mert fél, hogy fájdalmat okoz azzal, hogy soha nem ér rá talizni és mert ennyire hülyén gondolkozik?

Figyelt kérdés

Tudja magáról,hogy van valamilyen lelkibetegsége mert ő maga szerint se normális,hogy igy gondolkozik és vannak ezek a kényszerei hogy mindennap meló után be van osztva mit kell csinálnia és márcsak ezért se ér rá talizni mert anyira kényszeres:(és ezért nem mer felém már közeledni se és elutasít mert tudja megbántana engem,de én anyira szeretem és tudom hogy szüksége van rám,ezt is csak nekem mondta el,a szülei se a tesoja se tudja hogy ilyen beteg lelkileg.barátai sincsenek.mindenki eltávolodott töle.

a barátom 28 éves én 19.

2010. márc. 14. 23:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugye még 1ütt vagytok?

ha igen irány a pszichológia énis így vagyok és nekem is járni kell (ezért lett vége összes kapcsolatomnak :( )

2010. szept. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!